ei tarvi itkettää, munakoisot vaan tarvii. mä tein tortillasoossia noista omistani, oon tehny satoja kertoja, ja nyt ensimmäistä kertaa maistui ihan kamalalta...Alkuperäinen kirjoittaja yök:siis paistoin pannulla ja laitoin maustetta pintaaan. oisko niitä kuulunu "itkettää" tms?
no ei niitä kyllä tarviis itkettää... toi on vähän harmi kun ei tiiä että mimmosissa oloissa ne on kasvaneet. jos ne on saaneet paljon luonnonvaloa niin sillon ei tarvi itkettää, mutta jos ovat keinovalossa kasvaneita niin sillon voi olla kitkerämpi maku. sama homma munakoison kanssa.Alkuperäinen kirjoittaja yök:siis paistoin pannulla ja laitoin maustetta pintaaan. oisko niitä kuulunu "itkettää" tms?
no ei mullakaan, ainoastaan noi hollantilaiset.Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:mie oon koko alkuvuojen käyttäny espanjalaisia kesäkurpitsoita eikä oo missään vaiheessa maistuneet väkeviltä. ei paistettuna, ei grillattuna eikä raakanakaan...
sitten huomio että KAIKKIA kesäkurpitsoja ei tarvi itkettää :attn:Alkuperäinen kirjoittaja apsi:Väkevyyttä vähentää, kun viipaloi kurpitsan, ripottaa viipaleille suolaa ja odottaa puoli tuntia. Sieltä tulee ulos nestettä, jossa on se karvas maku. Suola huuhdotaan pois, ja kurpitsasta tehdään ruokaa tavalliseen tapaan.
eli ne on ns. kasvihuonekurpitsoja jotka on kasvatettu keinovalossa. siitä tulee se kitkeryys.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:no ei mullakaan, ainoastaan noi hollantilaiset.Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:mie oon koko alkuvuojen käyttäny espanjalaisia kesäkurpitsoita eikä oo missään vaiheessa maistuneet väkeviltä. ei paistettuna, ei grillattuna eikä raakanakaan...
joissain tapauksissa tarvittee.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Ne on munakoisot, joita itketetään. Kesäkurpitsoille ei tarvi missään tapauksessa tehdä niin.
Väkevyyttä vähentää, kun viipaloi kurpitsan, ripottaa viipaleille suolaa ja odottaa puoli tuntia. Sieltä tulee ulos nestettä, jossa on se karvas maku. Suola huuhdotaan pois, ja kurpitsasta tehdään ruokaa tavalliseen tapaan.
Siis miten voi muuttua myrkylliseksi omassa kasvimaassa on kasvatettu ja hyvin kasteltu ja kitkerä on!Hei. Kesäkurpitsa ei saa olla kitkerä. Se on silloin myrkyllinen.
Munakoisoa itketetään suolalla.