Näin mäkin olen kuullut!Alkuperäinen kirjoittaja ss:Paranee vain. Teen aina jääkaappiin seuraavan päivän taikinan valmiiks.
Voi miksi oi miksi en ole tätäkään aiemmin kuullut??!! Olisin jo aikaa sitten ryhtynyt tekemään pizzataikinaa varastoon seuraavalle päivälle! Mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan.Alkuperäinen kirjoittaja jou:Näin mäkin olen kuullut!Alkuperäinen kirjoittaja ss:Paranee vain. Teen aina jääkaappiin seuraavan päivän taikinan valmiiks.
Oho! No tää oli kyllä uutta tietoa. Pitäis varmaan testata.Jossain kokkiohjelmassa tai lehdessä (en muista lähdettä) tutkittiin milloin kotitekoinen pizzataikina on parhaimmillaan ja lopputulos oli viiden jääkaapissa vietetyn päivän jälkeen. Siihen asti maku ja koostumus paranivat. Sen jälkeenkään taikina ei tietenkään heti ollut pilalla, mutta alkoi pikkuhiljaa menettää ominaisuuksiaan. Siis jos viikonloppuna haluaa syödä pizzaa, niin tänään kannattaisi laittaa taikina jääkaappiin.