vierailija
Röh röhPitäis tehä jotain, mutta kun ei kiinnosta eikä huvita eikä jaksa...
Röh röhPitäis tehä jotain, mutta kun ei kiinnosta eikä huvita eikä jaksa...
Röh röh olen sika
Persiistä kuulluuMoi, on taas hyvät jutut.
Pierettääkö?Persiistä kuulluu
Herttinen sentään!Istun taikka kävelen niin perä antaa sävelen
KelepaisPerunoita, kastiketta, lihapullia ja haudutettua kaalia
Harmi vaan ettei ollut puolukoita ettei saanut puolukkasurvosta Mutta hyvää oli silti
Mä käytän nykyisin yleensä luomuvoita,harvoin margariiniä."Maatalousministeriön alainen Valltion ravitssemusneuvottelukunta suosittaa vaihtoesteröityjä uusrassvoja sisältävien margariinien ja kasvirasvalevitteiden vaihtoehdotonta käyttöä esimerkiksi lasten päiväkodeissa. Suositusta noudatetaan laajasti maamme kunnissa. Edes lasten vanhemmat eivät saa tuoda lapsilleen valinnaiseksi voi-kasviöljyseoksia tai voita. Tällainen valtiovallan johtama perusteeton pakkosyöttö ei kuulu nyky-yhteiskuntaan.
"Aiemmin marrgariinin valmistuksessa kasvirassvat kovetettiin osittaishydrrausprosessilla. Sen havaittiin kuitenkin tuottavan haitallisia trans-rassvoja, jotka aiheuttivat sydän- ja verisuonisairrauksia. Marrgariiniteolllisuus luopui menetelmästä mutta Ssalmineen pelkää, että sen korvannutta menetelmää ei ole tutkitttu tarpeeksi.
----Prrosessissa kassviöljyjen luontainen kkemiallinen rakenne rrikotaan täysin ja kootaan uudelleen kiinteiksi uussrasvoiksi", Ssalminen kirjoittaa.
"Prosessista riippuen margariineihin ja kassvirasvalevitteisiin syntyy kymmeniä keiinotekoisia uusrrasvoja. Näillä uusrrasvoilla ei ole enää mitään yhteistä luontaisten kassviöljyjen kanssa. Suurta osaa niistä ole ravinnossamme koskaan aikaisemmin ollut." -M.T.
Elena, kuinka teitne suolakurkut? Mitä laitoit niihin?Teinkin napolinpataa, laitoin joukkoon kananjauhelihaa, suolakurkkua ja kukkosoosia.
Niin ja ne purkitetut suolakurkut saa olla vielä tovin purkeissa, mutta maistoin jo tänään muutaman ja olen tyytyväinen
Mä käytän kokatessa luomuvoita.Mä käytän nykyisin yleensä luomuvoita,harvoin margariiniä.
SuolakurkutElena, kuinka teitne suolakurkut? Mitä laitoit niihin?
Eihän mustaherukan lehti ole pakollinen?Suolakurkut
3 kg avomaankurkkuja
Mustaherukanlehtiä
Tillinkukintoja varsineen
Piparjuurta
Valkosipulinkynsiä paloina
Liemi,
2,5 l vettä
2,5 dl etikkaa
1,25 dl merisuolaa
2 tl valkopippureita
1 rkl sinapinsiemeniä
(Atamonia)
(1 dl sokeria, itse en laita)
Liota kurkkuja yön yli vedessä ja pese ne sen jälkeen huolellisesti harjalla. Lado kerroksittain desinfioituihin purkkeihin kurkkuja (joko kokonaisina tai haluamasi mallisina paloina), mustaherukanlehtiä, tilliä, piparjuurta ja valkosipulia,
päälle painoksi tillinvarsia keränä.
Laita kattilaan kaikki liemen ainekset ja kiehauta lientä sen aikaa että suola sulaa, kaada tölkkeihin ja sulje välittömästi. Vie kellariin vähintään 2 viikoksi odottamaan herkuttelua!
https://makujavisioista.blogspot.com/2015/09/?fbclid=IwAR15RKa-6uJHNoeYv2dxqr14Ly0U9zK7GuMUEfaQNEcSOLYn2NU9Y02zHr4
En tiedä, mutta itte laitoin niitä...ja vaikka tossa sanottiin ettei sokeria tarvitte niin laitoin sitäkin mutta en ihan hirveen paljonEihän mustaherukan lehti ole pakollinen?
Mä en tiedä mistä saan mustaherukan lehtiä.. Siksi kysyin. Maistuuko suolakurkulle vai maustekurkulle?En tiedä, mutta itte laitoin niitä...ja vaikka tossa sanottiin ettei sokeria tarvitte niin laitoin sitäkin mutta en ihan hirveen paljon
Nyt noi kurkut maistuu tosi paljon samalle kuin herkkukurkut
Suolakurkulle, mutta eivät ole ihan vielä valmiita..ovat vielä hivenen ''kovia''Mä en tiedä mistä saan niitä. Siksi kysyin. Maistuuko suolakurkulle vai maustekurkulle?
Ok, maustekurkut on pahoja.Suolakurkulle, mutta eivät ole ihan vielä valmiita..ovat vielä hivenen ''kovia''
Maku on kyllä sama kuin herkkusuolakurkuissa.
sama asiaOk, maustekurkut on pahoja.
Niin ovat, maistuvat etikalleOk, maustekurkut on pahoja.