Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mites Poolan omat potut, täysin kuiduttomia vai? :confused:
Kuorin aina perunat enkä syö perunakuitua muussakaan muodossa.
Mulle tuli Kaari- lehti, eviralaisten oma julkaisu vuosikaudet ja siinä luki et Rosamundassa on vähiten glykoalkaloideja. No, sitä sitten keräämään tietysti ja kasvamaan, saatiin siemenpottuvalikoimaa kasvatettua eikä ole uusittu sitä, kun aika arvokkaita ovat. Nicolaa on kans, mut ei se ole muusissa niin hyvä - satoisampi kyllä. Sen glykoalkaloidipitoisuudesta en tiedä, vaan maun takia ollaan pidetty nyt sitäkin. Ei se ainakaan kitkerää ole! Mutta suuren työn teen siinä, ettei valoa pääse korjuuvaiheessa niille. Uusien perunoiden kasvatus täytyisi kieltää, jos ne keskenkasvuisina kerätään maasta - pöljyyttähän se vaan on:mad:
 
vierailija
Teetkö perunasta pontikkaa?
En ole edes maistanut sellaista eikä edes kiinnosta.Viinirypäleitä kasvatan kyllä ja tiedän, että ne ehtivät kypsyä, jos ei aurinko tapa nuppuja pilalle. Eka puska oli avomaalla viime talven ja puski sieltä paljon vankemmat versot kuin kasvihuoneeseen istutettu sukulaisensa. Pai muuta rypälettä istutettiin jo avomaalle lisää, kun ne ruukut on kamalan painavat raahata eestaas kellariin.
 
vierailija
mantan mamma,(anteeksi nimitys, muuten ei voi vastata sinulle, viestit jäävät jumiin jos vaikka kutsun sinua pelkällä ekalla kirjaimella:confused:) katsoin että tuossa videossa, kuvassa on meikattu frederik... eikai...:eek:
 

Yhteistyössä