Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
niimpä, eihän se olis hapankaalia ellei se olisi saanut maitohappokäsittelyä

ei olis hapanta vaan pelkkää kaalia
Mun mielestä mä oon nähny jotain suomalaista mikä oli jotenki muuten tehty,(no en oo ihan varma) mut se ainaki lisäks sisälsi jotain lisäaineita yms sontaa eikä kyllä oikein maistunu millekkään, sellasta vetistä vaan oli.
 
Rasilaisen hapankaali on hyvää. Vähän valkosipulia ja porkkanaraastetta joukkoon, niin on vielä parempaa. Pitää tosin keittää kauan, paistaa lopulta ruskeaksi ja maustaa kunnolla sokerilla ja suolalla.
Mä en tykänny tosta rasilaisenkaan kaalista oikein, tosin en sitä tuunannut mitenkään, toi venäläinen on ainoo mun makuun nappituote.
 
  • Tykkää
Reactions: ruuttis

Yhteistyössä