Ajattele positiivisesti, pian ei harmaana kirjottele kukaan.Palstan toi mitus saa haistaa pitkän paskan. Mo de rointi on mennyt liian pitkälle.
Jotakin hyvää. Mutta ei ole kivaa kun joudun muokkaa viestiä monta kertaa että se näkyy heti ketjussa.Ajattele positiivisesti, pian ei harmaana kirjottele kukaan.
Ajattele positiivisesti, pian ei harmaana kirjottele kukaan.
AlluuuEl luu
Näkyykö nyt.
Hy vä et tei va an me itä tro lle ja yk sin ki usa taAjattele positiivisesti, pian ei harmaana kirjottele kukaan.
Lu u let va anAjattele positiivisesti, pian ei harmaana kirjottele kukaan.
tiiän, mutta katopa tuo huviksesi:mulla jäi kans yks vastaus poolalle moten haaviin
mainihtin siinä että en klikkaa sen linkkejä
Mun mielestä mä oon nähny jotain suomalaista mikä oli jotenki muuten tehty,(no en oo ihan varma) mut se ainaki lisäks sisälsi jotain lisäaineita yms sontaa eikä kyllä oikein maistunu millekkään, sellasta vetistä vaan oli.niimpä, eihän se olis hapankaalia ellei se olisi saanut maitohappokäsittelyä
ei olis hapanta vaan pelkkää kaalia
Eikä mustana.Ajattele positiivisesti, pian ei harmaana kirjottele kukaan.
Se venäläinen lasipurkissa oleva on ihan eri makusta kun muut, testaa sitä. Hyvän kipakkaaMä en ole ikinä oppinut tykkäämään hapankaalista
Sinun viestit ketään kiinnosta muutenkaan.Palstan toi mitus saa haistaa pitkän paskan. Mo de rointi on mennyt liian pitkälle.
Kyllä luen usein ja saatanpa kysyäkin häneltä, koska hän sentään lukee niitä muiden vastauksiaSinun viestit ketään kiinnosta muutenkaan.
Täytyy ottaa kirjain vaikkapa oikealta. Katsos:Ajattele positiivisesti, pian ei harmaana kirjottele kukaan.
On varmasti hyvää, jos peittää maun valkosipulilla ja sokerilla. Laittaa vielä napakasti voita ja kermaa, niin hyvä tuleeRasilaisen hapankaali on hyvää. Vähän valkosipulia ja porkkanaraastetta joukkoon, niin on vielä parempaa. Pitää tosin keittää kauan, paistaa lopulta ruskeaksi ja maustaa kunnolla sokerilla ja suolalla.
Syöhän sitä vaikka hevosen kakkaa, kun sen voissa paistaa, mutta se on kuitenkin hevosen kakkaa.On varmasti hyvää, jos peittää maun valkosipulilla ja sokerilla. Laittaa vielä napakasti voita ja kermaa, niin hyvä tulee
Just siitä kipakkuudesta en oikein välittäis..kun ei se sama asia ole kuin chili tai jalapeno vaan sellasta hapantaSe venäläinen lasipurkissa oleva on ihan eri makusta kun muut, testaa sitä. Hyvän kipakkaa
Totta, maku joka jakaa ihmiset. Meillä nuorin ipanapakin tykkää ihan hulluna siitä.Just siitä kipakkuudesta en oikein välittäis..kun ei se sama asia ole kuin chili tai jalapeno vaan sellasta hapanta
Mä en tykänny tosta rasilaisenkaan kaalista oikein, tosin en sitä tuunannut mitenkään, toi venäläinen on ainoo mun makuun nappituote.Rasilaisen hapankaali on hyvää. Vähän valkosipulia ja porkkanaraastetta joukkoon, niin on vielä parempaa. Pitää tosin keittää kauan, paistaa lopulta ruskeaksi ja maustaa kunnolla sokerilla ja suolalla.
Ooks ny ihan varma ettet oo mun mies?Rasilaisen hapankaali on hyvää. Vähän valkosipulia ja porkkanaraastetta joukkoon, niin on vielä parempaa. Pitää tosin keittää kauan, paistaa lopulta ruskeaksi ja maustaa kunnolla sokerilla ja suolalla.