asetyylisalisyyli ja veritulpat

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mikähän se ero sitten mahtaisi olla, joka patenttisuojan toisi? Kun ei vaikuttavissa aineissa mitään eroa ole. Eli haen takaa sitä, että ovatko vain samaa tavaraa kalliimmassa paketissa. Helppo ostaa kardio-aspiriinia, jos hakee nimenomaan verenohennukseen sitä, ja tulee samalla maksaneeksi lääketehtaalla tuplakatteen.
 
vierailija
vierailija
Onpa taas kiire poistella tärkeää tietoa. Turha täältä on kenenkään kysellä mitään, kun tarkoitus on saada ihmiset sairaaksi. Sitä just tarkoitat siellä. Saat kai suuret provikat ja yölisätkin juoksee siitä aktiivisuudesta?
 
vierailija
Kysy fimeasta kun ei tänne voi vasta. Monta kertaa olen laittanut viestin mut aina lähtee pois. Kai niillä on syynsä pimittää tietoa?
Haittavaikutuksista täytyisi ilmoittaa aina fimealle. Täältä ne eivät minnekään mene, jos et sitten itse satu olemaan esimerkiksi joku pääministeri Sipilä tai muu vastaava. Heillä, joilla valtaa on, täytyisi tietysti käyttääkin sitä. Nyt annetaan vaan vahinkojen kiertää.
 
vierailija
"– Sydän- ja verisuonitaudit ovat Suomessa suurin kuolinsyiden ryhmä, mikä osoittaa, ettei taudeista ole edelleenkään riittävästi tietoa niiden ehkäisemiseksi. Minua kiehtoi ajatus, josko VAP-1 toimisi riskimerkkiaineena sellaisille henkilöille, joilla ei ole niin kutsuttuja perinteisiä riskitekijöitä, kuten diabetesta, korkeaa verenpainetta tai ylipainoa, Santalahti sanoo."
Ymmärtäisivät nyt kuitenkin, että D-vitmiinin yliannostusoire ON yhä sydänpysähdys, mut ei taida kuulua rahoitettaviin tutkimuksiin se?
 
vierailija
spc fimea- haulla löytyi haittavaikutuksissa sana sydänpysähdys vielä jokin aika sitten, mut nyt se on muutettu sanaan sydänpysähdystä, kun puhutaan raportoiduista asioista. Miksi sitä piti mennä säätämään noin?
 
vierailija
https://yle.fi/uutiset/3-10632045
"Vielä ei tiedetä, kuka väärennöksen takana on tai missä EU-maassa rikos tapahtui. Fimea selvittää asiaa yhdessä muiden EU-maiden viranomaisten kanssa.

Lääkkeen toi Suomeen Tanskassa perustettu lääkevientiin erikoistunut yhtiö Orifarm, jonka Suomen konttori sijaitsee Espoossa.

Kyseessä on jo toinen kerta vuoden sisään, kun lailliseen jakeluketjuun on päätynyt etiketeiltään väärennettyjä tuotteita, jotka ovat päässeet potilaille asti. Myös aiemmassa tapauksessa oli kyse syöpälääkkeestä."
 
vierailija
"64-vuotias mies toi Britanniaan 72 000 pakkausta väärennettyjä lääkkeitä, jotka oli valmistettu Kiinassa. Lääkkeet kuljetettiin Britanniaan joulukuun 2006 ja toukokuun 2007 välisenä aikana. Britanniaan tuoduista väärennöksistä vajaa kolmasosa päätyi apteekkeihin ja sieltä edelleen potilaille.

Jutussa oli epäiltyinä myös neljä muuta miestä, mutta heidät vapautettiin syytteistä.

Britanniassa lääketeollisuutta valvovan viranomaisen mukaan tapaus on erityisen huolestuttava siksi, että väärennetyillä lääkkeillä hoidettiin skitsofreniaa, sydäntauteja ja eturauhassyöpää."
 
vierailija
PRIMASPAN 50 mg on lasten aspiriini jota käytetään veritulppien ehkäisyyn. Sitä lääkäritkin
määräävät myös reseptlllä vaikka sitä myydään apteekissa ilman reseptiä. On pitkävaikutteinen eikä ärsytä mahtaa.
 
  • Tykkää
Reactions: -roosaruusa-

Yhteistyössä