Maa ei ole pyörivä pallo. Ei ikinä!!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Koska painovoima.
"Painovoimaa" ei ole olemassa. "Moderni tähtitiede" on itse myöntänyt, että "painovoima" on pelkkä teoria eli sitä ei ole olemassa. "Painovoimalaki" on vain teoreettinen väline jota käytetään perustelemaan maamme mahdotonta pyöreyttä ja piilottamaan universiumin todellinen luonne. "Painovoimalaki" voidaan selittää tiheydellä ja nosteella.Ilmaa tiheämpi kappale putoaa alas ja ilmaa harvempi leijuu ylös. "Painovoima" vaadittiin synnyttämään pallonmuotoisia tähtiä ja planeettoja, jotta maapallo teoria jotenkin kuulostaisi uskottavalta. Teoria ei toimi kun maa on litteä tasanko ja paikallaan pysyvä. Litteä maakeskinen universiumi todistaa luomistyöstä. Ja tämä on suuri ongelma maailman vallanpitäjille. George Orwell kerran kirjoitti kirjassaan 1984; Mitä ovat tähdet? O´Brien sanoi välinpitämättömästi. Ne ovat tulenpalasia muutaman km:n päässä. Voisimme sammuttaa ne. Maa on universiumin keskus. Aurinko ja tähdet kiertävät sitä. Navigoidessamme merellä tai ennustaessamme auringonpimennyksen on mukavampaa olettaa, että maa kiertää aurinkoa ja että tähdet ovat milj.km päässä. Entä sitten? Luuletko, ettemme voisi luoda tähtitieteelle kaksoissysteemiä? Tähdet voivat olla lähellä tai kaukana tarpeen mukaan. Luuletko etteivät matemaattikomme pysty siihen? Oletko unohtanut kaksois ajattelun?
 
vierailija
Pystythän säkin kävelemään lähibaariin ilman että sinkoudut taivaalle...
Katsotaan mitä Raamattu sanoo maanpiiristä;

"Herra on pukenut ja vyötänyt itsensä väkevyydellä, ja on, vahvistanut maanpiirin, ettei sen pidä liikkuman."- Psalmit 93:1

"Peljätkööt Häntä kaikki maailma, Hän on maan vahvistanut, ettei se liiku." - 1:Aikakirja 16:30 (1776)

"Jumala sanoi: ”Tulkoon kaartuva kansi vesien väliin erottamaan vedet toisistaan” - 1. Moos. 1:6

”Jumala teki kannen ja erotti toiset vedet sen alapuolelle ja toiset sen yläpuolelle.Niin tapahtui” - 1.Moos 1:7

Piiri ei ole pallo, piiri on ympyrä. Maa on kolikonmuotoinen ja maan yli kaareutuu taivaankansi. Taivaankannen yläpuolella on vettä ja maan alapuolella on vain vettä. "Taivaalla on korkeus ja tuonelalla on syvyys" . Mitään "avaruutta" tai "ulkoavaruutta" ei ole olemassa, muutoin nasan väärennetyissä "avaruus" videoissa. Taivaankannesta ei ihminen voi läpi päästä ja elämme suljetussa elinympäristössä josta ei voi päästä pois.
 
Lainaten kirjasta ”Heaven and Earth”, Gabrielle Henriet;

”Jos lentäminen olisi keksitty Copernicuksen aikaan, ei olisi epäillystäkään, etteikö hän olisi pian huomannut, että hänen kantansa liittyen ”maapalloon” ja ”maapallon” pyörimiseen olisi väärin, johtuen suhteessa olemassa olevan eron lentokoneen nopeudessa ja ”maapallon” pyörimisliikkeessä. Jos ”maapallo” pyörii, kuten sanotaan, 1600km/h ja lentokone lentää samaan suuntaan vain 800km/h, on selvää, että sen määränpää olisi kauempana poispäin joka minuutti. Toisaalta, jos lentäminen tapahtuisi vasten ”maapallon” pyörimistä, 2400km etäisyys taittuisi yhdessä tunnissa, koska ”maapallon” pyörimis nopeus tulee lisätä lentokoneen nopeuteen.”

Sen voisi vielä huomauttaa, että 1600km/h lentonopeus on hiljattain saavutettu, joka on oletettavasti sama kuin ”maapallon” pyörimisnopeus, joten lenkokone lentäen samaa vauhtia samaan suuntaan kuin ”maapallon pyörimisliike” ei taittaisi matkaansa ollenkaan. Se pysyisi ilmassa sen kohdan yli mistä se lähtikin, koska molemmat nopeudet ovat samat.
Okei. Nyt tiedän millä tasolla olet. Tee nyt näin, että piirrä ympyrä maa säde r.
Pistä r:lle yksi piste FIN =Suomi.
Seuraavaksi piirrä samasta origosta toinen suurempi ympyrä r1= se on sun kopterisi sijainti.
Painalla Kopteri yhteen pisteeseen KOP ja samalle kohtaa kuin r:llä on piste FIN.
Kiinnittä KOP ja maa FIN keskenään värjäämällä ympyröiden väliin jäävä, yhteinen sektori-alue vaikka punaisella, ja kirjoita siihen alueeseen "G vaikuttaa". Sitten piirrä samaan kuvaan vielä uusi isompi ympyrä R, joka kuva Avaruutta ja sen aluetta.
Alueella, jossa G-vaikuttaa, niin kopterisi voi leijata FIN päällä, mutta jo leijaileminen siinä korkeudessa samassa pisteessa vie pirusti löpöä. MUTTA voit pysyt aina FIN.päällä. G-voima vaikuttaa ja se sinun on hallittava omassa korkeudessassi voimalla, ettet tipu maahan = sinun on hallittava G-voiman vaikutus.
Iso R- Avaruus ei itsessään liiku. Piirrä siis isolla R:lle lähtötilanteeseen yksi piste A samaan kohtaan kuin FIN ja KOP ovat. Ala pyörittää nyt koko sektoria G oikealle, ja R=Avaruus (A) pysyy paikoillaan. Jotta sinä voisit kopterillasi jämähtää A:m kanssa samaan pisteeseen/ tasolle, niin sinun pitää joko a) pysäyttä koko r1 liike eli irrottaa se G-voiman vaikutuksesta (ei onaa! koska muilla pisteillä ja sinun pisteellä saman ympyrän kaarella ei löydy konsensusta pystyttää koko kone yhdessä ) tai siirtyä KOP:lla liikkuvaa ri-linjaa pitkin eli lentää. Sen voiman saavuttamiseksi tarttee vielä lisää löpöäi. Pysyt avaruudessa samassa pisteessä mutta Suomi liikkuu aina vähäsen. Sinä kuitenkin olet liikkeessä kopterillasi ja kohta kohtaatte NY:kin kanssa, mutta Kopterin tankki ei sitä salli, eikä moottori, eikä rakenteet.. Hanki lentokone.
Tajusitko?
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Okei. Nyt tiedän millä tasolla olet. Tee nyt näin, että piirrä ympyrä maa säde r.
Pistä r:lle yksi piste FIN =Suomi.
Seuraavaksi piirrä samasta origosta toinen suurempi ympyrä r1= se on sun kopterisi sijainti.
Painalla Kopteri yhteen pisteeseen KOP ja samalle kohtaa kuin r:llä on piste FIN.
Kiinittä KOP ja maa FIN keskenään värjäämällä ympyröiden väliin jäävä yheinen sektori-alue vaikka punaisella ja kirjoita siihen alueeseen "G vaikuttaa". Sitten piirrä samaan kuvaan vielä uusi isompi ympyrä R, joka kuva Avaruutta.
Alueella, jossa G-vaikuttaa, niin kopterisi voi leijaa FIN päällä, mutta jo leijaleminen siinä korkeudessa samassa pisteessa vie pirusti löpöä. MUTTA pysyt aina FIN.päällä, kun G-voima vaikuttaa
Iso R- Avaruus ei itsessään liiku. Piirrä siis isolla R:lle lähtötilanteeseen yksi piste A samaan kohtaan kuin FIN ja KOP ovat. Ala pyörittä nyt koko sektoria G oikealle, ja R=Avaruus (A) pysyy paikoillaan. Jotta sinä voisit kopterillasi jämähtää A kanssa samaan pisteesee/ tasolle, niin sinun pitää joko pysäyttä koko r1 liike ja irrotta siis se G-voiman vaikutuksesta (ei onaa) tai siirtyä KOP:lla liikkuvaa ri-linjaa pitkin eli lentää. Sen voiman saavuttamiseksi tarttee vielä lisää löpöäi. Pysyt avaruudessa samassa pisteessä mutta Suomi liikkuu aina vähäsen. Sinä kuitenkin olet liikkeessä kopterillasi ja kohta kohtaatte NY:kin kanssa, mutta Kopterin tankki ei sitä salli, eikä moottori, eikä rakenteet.. Hanki lentokone.
Tajusitko?
Naurettavaa! Minä voi milloin tahansa kumota pyörivän "maapallo" mallin;

Luonnollinen veden ominaisuus on löytää matalin kohta ja pysyä tasaisena/paikallaan. Jos maa olisi iso pallo, kallellaan, heiluva ja liikkuisi läpi äärettömän avaruuden, niin silloin paikallaan olevia tai tasaisia vesi pintoja ei olisi olemassa. Mutta koska maa on todella laaja litteä pinta, niin tämä olennainen fyysinen ominaisuus nesteillä löytää matalinkohta ja pysyä tasaisena/paikallaan on yhtenäinen oman kokemuksen ja maalaisjärjen kanssa. Joet juoksevat aina alaspäin kohti merenpintaa löytämällä helpoimman reitin, pohjoiseen, etelään, itään, länteen ja muihin ilmansuuntiin maanpäällä samanaikaisesti. Jos maa olisi pyörivä pallo, niin silloin monien jokien pitäisi juosta ylämäkeen joka on mahdotonta, esimerkiksi Mississippi, sen 4800 km matkalla veden pitäisi juosta ylämäkeen 28 kilometriä ennenkuin se saavuttaisi Meksikon lahden.
 
vierailija
Oletko sä unohtanut ihan...ajattelun?
Se on erittäin tärkeää myös uskovaiselle.

Vetovoimaa/painovoimaa on sielläkin missä ei ole ilmakehää, kuten Kuussa.
Vapaamuurari Newton myös teorisoi, että Maan merien vuorovesi-ilmiö aiheutuu Kuun vetovoimasta. Jos Kuu on 10000 kilometriä ympärysmitaltaan ja Maa 40000 kilometriä ympärysmitaltaan, niin käyttäen heidän omaa matematiikkaa ja ”lakia”, niin seuraa se, että Maa on 4 kertaa massiivisempi ja siten isomman kohteen pitäisi vetää pienempää luokseen, eikä toisinpäin. Jos Maan suurempi painovoima on se joka pitää Kuun kiertoradallaan, se on mahdotonta Kuun vähäisemmän painovoiman syrjäyttää Maan painovoimaa, varsinkaan Maan merenpinnalla, missä maan painovoima pitäisi vielä enemmän ylitää Kuun vetovoiman. Ja jos Kuun painovoima todella syrjäyttäisi Maan painovoiman, aiheuttaen vuorovesien vetäytymisen sitä kohden, niin ei pitäisi olla mitään mikä estäisi niitä loputtomasti nousemasta eteenpäin ja ylöspäin kohti suurempaa vetäjää. Lisäksi, kiertonopeus ja reitti Kuulla ovat sanotusti tasaiset ja siten sen pitäisi aiheuttaa tasaisen vaikutuksen myös Maan vuorovesiin, mutta todellisuudessa Maan vuorovedet vaihtelevat suuresti ja eivät seuraa Kuuta. Maan järvet, lammet, suot ja muut sisävedet myöskin pysyvät käsittämättömästi ulkopuolella Kuun painovoimaisesta otteesta. Jos kuun ”painovoima” todella vetäisi Maan meriä sitä kohden, kaikilla järvillä, lammikoilla ja muilla vesi massoilla pitäisi myöskin olla huomattavat vuorovesi-ilmiöt
 
Naurettavaa! Minä voi milloin tahansa kumota pyörivän "maapallo" mallin;

Luonnollinen veden ominaisuus on löytää matalin kohta ja pysyä tasaisena/paikallaan. Jos maa olisi iso pallo, kallellaan, heiluva ja liikkuisi läpi äärettömän avaruuden, niin silloin paikallaan olevia tai tasaisia vesi pintoja ei olisi olemassa. Mutta koska maa on todella laaja litteä pinta, niin tämä olennainen fyysinen ominaisuus nesteillä löytää matalinkohta ja pysyä tasaisena/paikallaan on yhtenäinen oman kokemuksen ja maalaisjärjen kanssa. Joet juoksevat aina alaspäin kohti merenpintaa löytämällä helpoimman reitin, pohjoiseen, etelään, itään, länteen ja muihin ilmansuuntiin maanpäällä samanaikaisesti. Jos maa olisi pyörivä pallo, niin silloin monien jokien pitäisi juosta ylämäkeen joka on mahdotonta, esimerkiksi Mississippi, sen 4800 km matkalla veden pitäisi juosta ylämäkeen 28 kilometriä ennenkuin se saavuttaisi Meksikon lahden.
Vesi-juttu.
Ota kylppäristä pesusieni. Kastele se vedellä. Hyvä!
Kääntele nyt märkää sientä kädessäsi ilmassa. Tippuuko vesi?
Jotta vesi tippuisi ja sieni olisi kuiva, niin sinun pitää puristaa, eikö vaan?
Tajusitko nyt?
 
vierailija
Mutta pitääkö mun soittaa Usassa asuvalle tutulleni että lopettaa valehtelun? Klo 10.22 sielläkin on ja aurinko nousee siellä, eiks jeh?

Jos sinulla on Yhdysvalloissa ystäviä, niin se ei tee maata pyöriväksi palloksi. Ja ketä kiinnostaa maailma ja tämä "kansainvälisyys"? Katsos kun;

”Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä.” - 1. Johanneksen Kirje 2:15
 
Katsotaan mitä Raamattu sanoo maanpiiristä;

"Herra on pukenut ja vyötänyt itsensä väkevyydellä, ja on, vahvistanut maanpiirin, ettei sen pidä liikkuman."- Psalmit 93:1

"Peljätkööt Häntä kaikki maailma, Hän on maan vahvistanut, ettei se liiku." - 1:Aikakirja 16:30 (1776)

"Jumala sanoi: ”Tulkoon kaartuva kansi vesien väliin erottamaan vedet toisistaan” - 1. Moos. 1:6

”Jumala teki kannen ja erotti toiset vedet sen alapuolelle ja toiset sen yläpuolelle.Niin tapahtui” - 1.Moos 1:7

Piiri ei ole pallo, piiri on ympyrä. Maa on kolikonmuotoinen ja maan yli kaareutuu taivaankansi. Taivaankannen yläpuolella on vettä ja maan alapuolella on vain vettä. "Taivaalla on korkeus ja tuonelalla on syvyys" . Mitään "avaruutta" tai "ulkoavaruutta" ei ole olemassa, muutoin nasan väärennetyissä "avaruus" videoissa. Taivaankannesta ei ihminen voi läpi päästä ja elämme suljetussa elinympäristössä josta ei voi päästä pois.
Taivaankansi = ilmakehä.

Tuo viimeinen Raamatun kohta:
Ennen vedenpaisumusta maata ympäröi paksu vesivaippa, ja ilmasto oli subtrooppinen. Dinosaurukset tepasteli eikä niitä paleltanu.
Vedenpaisumuksessa ne isot vesimassat tuli alas. Oletko koskaan miettinyt että ei 40 päivän tavis sade, rankkakaan, vuoria hukuta? Ilmasto kylmeni.
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Vesi-juttu.
Ota kylppäristä pesusieni. Kastele se vedellä. Hyvä!
Kääntele nyt märkää sientä kädessäsi ilmassa. Tippuuko vesi?
Jotta vesi tippuisi ja sieni olisi kuiva, niin sinun pitää puristaa, eikö vaan?
Tajusitko nyt?
Jos heität märän tennispallon ilmaan pyörimään, huomaat, että vesi lentää pallon keskikohdalta ulospäin, niin kuin koira ravistaa märkää turkkiaan. Jos ”Maapallo” pyörisi itään 1600km/h, luulisi samanlailla ”maapallon” merien lähtevän nousemaan ympäri päiväntasaajan ulospäin ”avaruuteen”. Vai onko se tämä olemassa olematon ”painovoima”, joka pitää valtameret paikallaan ja kaartaa meret ”maapallon” ympäri. Jos voimakas ”painovoima” kaartaa massiiviset valtameret ”maapallon” ympäri, niin kuinka ”painovoima” voi olla samaan aikaan niin heikko, että Kuu vetää maailman valtameriä puoleensa ja aiheuttaa vuorovesi-ilmiön?
 
Jos sinulla on Yhdysvalloissa ystäviä, niin se ei tee maata pyöriväksi palloksi. Ja ketä kiinnostaa maailma ja tämä "kansainvälisyys"? Katsos kun;

”Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä.” - 1. Johanneksen Kirje 2:15
Uskovaisuus ei tarkoita samaa kuin silmien ummistaminen ja varsinainen tyhmyys.
 
  • Tykkää
Reactions: Zariza
Jos heität märän tennispallon ilmaan pyörimään, huomaat, että vesi lentää pallon keskikohdalta ulospäin, niin kuin koira ravistaa märkää turkkiaan. Jos ”Maapallo” pyörisi itään 1600km/h, luulisi samanlailla ”maapallon” merien lähtevän nousemaan ympäri päiväntasaajan ulospäin ”avaruuteen”. Vai onko se tämä olemassa olematon ”painovoima”, joka pitää valtameret paikallaan ja kaartaa meret ”maapallon” ympäri. Jos voimakas ”painovoima” kaartaa massiiviset valtameret ”maapallon” ympäri, niin kuinka ”painovoima” voi olla samaan aikaan niin heikko, että Kuu vetää maailman valtameriä puoleensa ja aiheuttaa vuorovesi-ilmiön?
Se on se painovoima. Usko jo.
 
Jos heität märän tennispallon ilmaan pyörimään, huomaat, että vesi lentää pallon keskikohdalta ulospäin, niin kuin koira ravistaa märkää turkkiaan. Jos ”Maapallo” pyörisi itään 1600km/h, luulisi samanlailla ”maapallon” merien lähtevän nousemaan ympäri päiväntasaajan ulospäin ”avaruuteen”. Vai onko se tämä olemassa olematon ”painovoima”, joka pitää valtameret paikallaan ja kaartaa meret ”maapallon” ympäri. Jos voimakas ”painovoima” kaartaa massiiviset valtameret ”maapallon” ympäri, niin kuinka ”painovoima” voi olla samaan aikaan niin heikko, että Kuu vetää maailman valtameriä puoleensa ja aiheuttaa vuorovesi-ilmiön?
Niin kun koira ravistelee turkkiaan niin vesi lentää joka suuntaan, mutta palaa alas, maahan päin niiltä osin, kun se ei ehdi haihtua.
Kun ajatellaan vettä niin atomitasolla se koostuu kaasuista H ja O.

Kuu ja Auringon painovoimat aiheuttavat vuorovesi-ilmiön. Kuun vaikutus on suurin, ja sen osuus koko ilmiöstä noin kaksi kolmasosaa. Maapallon Kuun puoleiselle puolelle syntyy vuorovesipullistuma, koska tässä pisteessä Kuun vetovoima on hieman keskimääräistä suurempi ja vesi siirtyy siksi hieman keskimääräistä enemmän Kuuta kohti.

Vuorovesimallissa oletetaan, että Maa on aluksi tasasyvyisen meren peitossa. Todellisella maapallolla merenpohjan muoto, mantereet sekä erilaiset kitkavoimat estävät vapaat virtaukset.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Käypä harmaa-uskovainen luominen.fi-sivustolla. Siellä on kreationisteja jotka pistää maineensa vaakalaudalle akateemisessa maailmassa puhumalla nuoresta maasta ja Nooan arkista, ja takuulla eivät ole vapaamuurareita.

Mutta hekin ovat pyöreän maan kannalla.
 
vierailija
Niin kun koira ravistelee turkkiaan niin vesi lentää joka suuntaan, mutta palaa alas, maahan päin niiltä osin, kun se ei ehdi haihtua.
Kun ajatellaan vettä niin atomitasolla se koostuu kaasuista H ja O.

Kuu ja Auringon painovoimat aiheuttavat vuorovesi-ilmiön. Kuun vaikutus on suurin, ja sen osuus koko ilmiöstä noin kaksi kolmasosaa. Maapallon Kuun puoleiselle puolelle syntyy vuorovesipullistuma, koska tässä pisteessä Kuun vetovoima on hieman keskimääräistä suurempi ja vesi siirtyy siksi hieman keskimääräistä enemmän Kuuta kohti.

Vuorovesimallissa oletetaan, että Maa on aluksi tasasyvyisen meren peitossa. Todellisella maapallolla merenpohjan muoto, mantereet sekä erilaiset kitkavoimat estävät vapaat virtaukset.
Niin kun koira ravistelee turkkiaan niin vesi lentää joka suuntaan, mutta palaa alas, maahan päin niiltä osin, kun se ei ehdi haihtua.
Kun ajatellaan vettä niin atomitasolla se koostuu kaasuista H ja O.

Kuu ja Auringon painovoimat aiheuttavat vuorovesi-ilmiön. Kuun vaikutus on suurin, ja sen osuus koko ilmiöstä noin kaksi kolmasosaa. Maapallon Kuun puoleiselle puolelle syntyy vuorovesipullistuma, koska tässä pisteessä Kuun vetovoima on hieman keskimääräistä suurempi ja vesi siirtyy siksi hieman keskimääräistä enemmän Kuuta kohti.

Vuorovesimallissa oletetaan, että Maa on aluksi tasasyvyisen meren peitossa. Todellisella maapallolla merenpohjan muoto, mantereet sekä erilaiset kitkavoimat estävät vapaat virtaukset.
Järjettömiä väitteitä! Nuo ovat pelkkiä uskon asioita, mutta Jotkut elävät fantasia ja satumaailmassa.
 
vierailija
Käypä harmaa-uskovainen luominen.fi-sivustolla. Siellä on kreationisteja jotka pistää maineensa vaakalaudalle akateemisessa maailmassa puhumalla nuoresta maasta ja Nooan arkista, ja takuulla eivät ole vapaamuurareita.

Mutta hekin ovat pyöreän maan kannalla.
Edelleen, jos maa olisi pyörivä pallo, niin sitten antarktikalla ihmiset, pingviinit, rakennukset seisoisivat ylösalaisin!
 
vierailija
Vaikka olisit mikä uskova, niin olet trolli tai sit vaan ihan idiootti.

Avaruudessa ei ole käsitettä ylösalaisin tai ylhäällä-alhaalla.
Australiassa ne ei siksi oo sen enempää ylösalaisin kuin mekään.
Jo järki sanoo, että on ylös alas suunnat. Litteä tasanko maa, on nykyihmiselle kova pala purtavaksi. Maa on litteä paikallaan pysyvä tasanko ja maanpiirin meret sulkee sisäänsä niitä ympäröivä ympyränmuotoinen jäinen reunamuuri (Antarktis) josta kohoaa säkenöivä kaartuva taivaankansi. Jonka alla Aurinko ja Kuu kiertävät samankaltaisine ympyrämallisine kiertoratoineen.Pieni ryhmä ihmisiä joka kontrolloi ja hallitsee maailmaa, on jo vuosisatojen ajan varmistanut, että valta pysyy harvojen käsissä. He välttelevät litteä maa argumenttia satiirin keinoin siitä puhuessaan. Mikä on virallisen kannan kyseenalaistavien ihmisten pilkkaamista ja mustamaalaamista. Tiede ei kehity uusista löydöksistä ja keksinnöistä, vaan vallankumouksen aiheuttaman ajatustavan muuttumisen seurauksena. Tieteelliset vallankumoukset syntyvät kasvavasta tyytymättömyydestä vallitsevaa tilannetta kohtaan.Vanhasta ajatusmallista on vaikea päästä eroon, mikä heikentää uuden tutkimista.Syytöksiä heitetään molemmilta puolin joita kutsutaan ”väärä oppineeksi” ja ”salaliitoksi”. Vuosisatojen ajan meille on uskoteltu maapallo-konseptin olevan ainoa selittäjä olemassa oloomme. Kaikki tästä ajattelusta poikkeava on mahdotonta yhteiskunnallisesti hyväksymätöntä ja älyvapaata maailmantutkintaa. Globalisti eliitti esittelee kuitenkin mielellään litteän maan mallia. Totuus velvoittaa vapaamuurareita, sitouttaen heidät levittämään sitä kaikkialla symbolien ja viestien avulla. Elokuvissa, piirretyissä, netissä, illuminati pelikorteissa, George Bushin kansainvälisellä lentokentällä ja YKn logossa. He tietävät maan todellisen muodon. He yrittävät piilottaa sinulta Jumalan, Universiumin Luojan, he haluavat rahan olevan sinun herrasi. Kukaan ei voi palvella sekä rahaa että Jumalaa yhtäaikaa, vihaat toista tai rakastat toista.
 
vierailija
Entäs lähteet? Etenkin korkeilla paikoilla olevat. Miksi ne pulputtavat vettä syvyyksistä ylöspäin? Alapuolellehan sen pulputa pitäisi teoriasi mukaan.
Vuorovesi ilmiö johtuu historiallisten kirjoitusten valossa siitä, että jossain ”pohjoisnavalla” ympyrän muotoisen tasanko maanpiirin keskikohdassa tai sen lähellä, Maa imaisee sisälleen merivettä, ja sen jälkeen sylkäisee sen taas ulos kuuden tunnin sykleissä.

Valtaviin Maan alaisiin vesivarantoihin löytyy myös tieteellistä tukea, joten miksipä ei tuonkaltainen teoria voisi olla peräti totta? Nimittäin, siellä tasanko Maan vaipassa, jossain 700 km:n syvyydessä, uskotaan olevan jopa kolme kertaa enemmän vettä kuin mitä löytyy kaikista Maan pinnan valtameristä yhteensä.Eräs mielenkiintoinen kysymys esitettäväksi on, että miksi Kuun vetovoima aiheuttaa vuoroveden nousua merellä, mutta ei järvissä? Mikäli Kuun vetovoima olisi totta, niin miksi se jaksaa nostattaa maapallon merivettä, mutta ei järvivettä?
 
vierailija
Käypä harmaa-uskovainen luominen.fi-sivustolla. Siellä on kreationisteja jotka pistää maineensa vaakalaudalle akateemisessa maailmassa puhumalla nuoresta maasta ja Nooan arkista, ja takuulla eivät ole vapaamuurareita.

Mutta hekin ovat pyöreän maan kannalla.

Jos ”painovoiman” on tunnustettu olevan riittävän voimakas voima kaartamaan massiiviset merivedet ympäri ”maapallon”, niin se olisi mahdotonta samaan aikaan kaloille ja muille vesiolennoille uida niin voimakkaasti pidätetyssä vedessä.
 
vierailija
Se on se painovoima. Usko jo.
Nykypäivän ns. "Tiede" on valhetietoa.

”Pidä tallessa, Timoteus, se mikä on uskottu sinun haltuusi! Torju jumalattomat tyhjät puheet ja vastaväitteet, joita tiedon nimellä kulkeva valhetieto keksii.”,” Muutamat ovat ryhtyneet sen tunnustajiksi ja ovat eksyneet pois uskosta. Armo teille!” - 1. kirje Timoteukselle 6:20,21
 

Yhteistyössä