• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Fantzu
Eihän :( - voi kökkö. Selkäkö/niskatko vihoittelee? Oli mikä oli niin koeta parantua*halaan*

Aamulla oli täällä harmaata pilvimassahöttöä mutta nyt ei voi valittaa:). No, huomenna paistaa sielläkin tämän päivän edestä(y)!
Täällä satoi aamulla ja päivällä. Olkapää ja käsi vieläkin kipeä. Nyt peukalo on puutunut. Tai siis ollut puuduksissa pari päivää.
 
Ilta-aurinko:love:
...semmonen ihanan pehmeen kullankeltainen auringonharso ja ihan kaikkialla!
....ainakin tuhansien pikku tirpusten päivityssirkutukset:)

Mikä maanantaipäivän loppuhuipennus!
Alkoihan sulla uus viikko hyvin?
Ei oo aurinko tänään täällä näkynyt.
Huonosti nukuttu yö ja väsyttää sikana ja selkä kipee,käteen koskee,kihelmöi ynnämuuta . (y) Muuten menee hyvin :D
 
  • Tykkää
Reactions: Fantzu
En myynyt kärryäni, käytin vanhaa konstia, kun oli aika maksaa olin hämmästynyt ja sanoin, että lompakko unohtui kotia. Ne sano, että maksa seuraavalla kertaa.

Arvaappa meenkö sinne uuvestaan
"Äkkiä tänne kalja, ennen kuin se alkaa"!
"Annas vielä toinen kalja, ennen kuin se alkaa"!
- Olisko aika maksaa?
"No nii, arvasinhan mä, että nyt se alkaa"!
 
Jahas.

Kuulepas sinä siellä. Just sinä, The Vieras. Tässä on just sen verta lunta kaikkialla olemassa että nyt kun kerkeet niin suksipa vittuun.

Sua ei kaipaa täällä kukaan. Ja mitä ilmeisemmin ei myöskään irl:ssäkään koskapa oot täällä jatkuvasti oksentamassa pahaa oloas ketjussa kuin ketjussa. Ja vainoamassa ihmisiä.

Hae itsellesi apua. Aikuisten oikeesti. Ihan mihin vuorokauden aikaan tahansa voit marssia paikkakuntas päivystävälle psykiatrian polille ja tehdä vihdoinkin oikean liikkeen ja pyytää apua itsellesi.

Koska tuollainen sä olet oikeasti. Kamalan katkeroitunut, täynnä inhoa ja vihaa. Kenties kateuttakin. Onnellinen et todellakaan ja tuolla tyylilläsi, noilla keinoin et sitä itsellesi saakaan vaikka muuta itsellesi uskottelet. Toi tölvintä ja pahansuopaisuus nakertaa sua kaikista eniten.

Hae apua.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä