Mikä pussimuusi parasta?

  • Viestiketjun aloittaja aa
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja Anno:
Alkuperäinen kirjoittaja Die Schornsteinfeger:
Ennen oli sellaista kun Pyrell (muistaakseni), sitä parempaa muusia ei ole sen jälkeen ollutkaan.
Oonks mä ihan hakoteillä kun mulla on semmonen fiilis että toi muusi on nykyään sitä Rainbown? jotenki jääny mieleen niistä ajoista kun olin kaupassa töissä että olis vaihtunu sillo :D
Juu, samaa on olevinaan. Maku on täysin eri. :snotty:
 
plm
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Hyis... Jotkut siis oikeasti syövät noita, kun osaavat oikein vertailla...
Mitä ihmeellistä siinä nyt sitten on? Toiset pakasteet on tehty oikeesti vain perunahiutaleista joten ei eroa oikeasta perunasta mitenkään.
Oolannin on hyvää ja sit ne Apetit-purkit jotka joku jo mainitsi. Niistä tulee tosi hyvä muusi.
 
vierailija
Hyis... Jotkut siis oikeasti syövät noita, kun osaavat oikein vertailla...
En ole edes maistanut, mutta onko koostumus muuttunut vuosien varrella? Nykyään mummon muusi on tätä:
"Peruna,
suola,
glukoosisiirappi,
kasviöljy (palmu, rypsi:poop::sick::sick::sick::sick::sick:),
emulgointiaine E471,
mausteseos:alien:,
stabilointiaine E450:sick::sick::sick::poop:,
maitoproteiini,
happamuudensäätöaineet E331:poop:
E330, :poop:
hapettumisenestoaine E300:sick::sick::sick::sick::poop:."
 
vierailija
Pirkan pakasteversio. Kuiviin en kyllä koske.
En ole koskaan syönyt enkä tuon vuoksi ostaisi ollenkaan:
https://ekoodit.fi/E331/natriumsitraatti/

Se toinen on pelkkää bakteerisuljua, mitä mädänneestä salaatista tulee, kun unohtuu... tai jotain sellaista. Jos ei ole luomuperunaa, on mukulakasvissa vuosien glyfosaatit, neonikotinoidit, fluatsinamit ym. Sori, voihan olla, et ne potut on asvatettu siellä, missä ei ole varaa ostaa myrkkyjä - pottuhan kasvaa oikeen hyvin ilman mitään:D:ROFLMAO:
 

Yhteistyössä