Mullaki ollut kamalan kylmä koko pvän...Iltoja!
Jotenkin kalsaa vaikka oon tuuppinu halkoja hellaan urakalla. Voisi olla fiksuinta kääriytyä vilttiin, lämmittää kaakaota ja katsella vaikka joku kesään sijoittuva leffa.
Mullaki ollut kamalan kylmä koko pvän...Iltoja!
Jotenkin kalsaa vaikka oon tuuppinu halkoja hellaan urakalla. Voisi olla fiksuinta kääriytyä vilttiin, lämmittää kaakaota ja katsella vaikka joku kesään sijoittuva leffa.
Höh,halaus väsymyksestä.Yök...
Itseasiassa mielessä on vaan se,.että vieläkin väsyttää...
Joo, luin taas..Höh,halaus väsymyksestä.
Helposti sitten lukee päin mehtää ( munaa )
?Tee sinä
se Ak samalla onnelliseksi, ku kerran meet niitten huusholliin.
Kaks kiveä yhdellä linnulla
Etkö sinäkään muista, että me seurustellaan?
Nokun kerran oikein käsketään...ehän mä muuten...
"naudanliha,Teen taas jämiä. Vajaa pussi kebablihaa ja ---.
Juu. Mutku se on hyvää ja ei viitti heittää roskiin. En oo käyny kaupassa. Käyn huomenna."naudanliha,
vesi,
mausteet (sipuli, mustapippuri, lippstikka, valkosipuli, sarviapilauute, sokeri (glukoosi, sakkaroosi), suola, aromi),
tapiokatärkkelys,
perunakuitu,
naudanlihaproteiini,
suola (E508, E450, E551),
stabilointiaineet (E450, E451),
psyllium,
glukoosi (dextrose monohydrate).
Sisällön määrä
0.400 KG
Valmistaja
AB KORV-GÖRANS KEBAB OY
Valmistusmaa
Suomi"
Tarkistin, mahtaako olla lampaanlihaa (lanoliinia) Australiasta. Ei ne ainakaan kertoneet siitä. Mitä lie tuo naudanlihaproteiini, vertako? Kanamunankorvikkeena käyttävät sellaista, esittelivät vasta telkkarissa.
Vai onko tämä toinen? Ei ainakaan tule perunakuidun vuoksi myrkytysoireita:
Vai onko tämä toinen? Ei ainakaan tule perunakuidun vuoksi myrkytysoireita:
https://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-kebablastu-200g
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/453931/Poutun+Pirkka+kebablastu+vedetaan+myynnista
Olkoon. Nyt teki mieli kebabia.Tässäkin on myrkkypotunkuoria:
https://www.foodie.fi/entry/kebablastu/6414893112346
"Ainesosat
Ok"Ainesosat
Naudanliha (75 %),
vesi,
mausteet (mm. sipuli, mustapippuri, valkosipuli),
suola,
perunakuitu,
perunajauho,
tapiokatärkkelys,
naudan proteiini,
stabilointiaineet (E 450, E 451),
psyllium.
Naudanlihan alkuperämaa Suomi."
Fosfaatit a i h e u t t a a masennusta
Niin monta ainesta siinä perunakuidussa, mitä ei tarvitse sietää kenenkään:
Tuollahan siitä perunakuidusta oli:Röyh
JaaNiin monta ainesta siinä perunakuidussa, mitä ei tarvitse sietää kenenkään:
fluatsinamin (rutontorjunta-aine) varoaika on ollut alunperin väärä
neonikotinoidijäämiä (poikkeusluvalla Suomessa saa käyttää)
itämisenestoaineet kuorissa
luontaiset glykoalkaloidit, eniten kuoressa
glyfosaattijäämiä, koska mukulakasvi kerää kaiken maasta
solaniini, jos se peruna on saanut valoa, on vihertynyttä
Lisäksi fosfaateista täytyy tietää tämä:
https://svenska.yle.fi/artikel/2014/01/27/fara-fosfater-i-maten
Oisit vaan ostanut luomulihaa, paistelet voissa. Hyvää tulee
Puhut vähän mutta asiaa.Röyh
Puhut vähän mutta asiaa.