The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Teen taas jämiä. Vajaa pussi kebablihaa ja ---. :rolleyes:
"naudanliha,
vesi,
mausteet (sipuli, mustapippuri, lippstikka, valkosipuli, sarviapilauute, sokeri (glukoosi, sakkaroosi), suola, aromi),
tapiokatärkkelys,
perunakuitu, :sick::sick::sick::sick::sick:
naudanlihaproteiini,:alien:
suola (E508, E450:sick::sick::sick::sick::sick:, E551),
stabilointiaineet (E450:sick::sick::sick::sick::sick:, E451),
psyllium,
glukoosi (dextrose:poop: monohydrate).
Sisällön määrä
0.400 KG
Valmistaja
AB KORV-GÖRANS KEBAB OY
Valmistusmaa
Suomi"
Tarkistin, mahtaako olla lampaanlihaa (lanoliinia) Australiasta. Ei ne ainakaan kertoneet siitä. Mitä lie tuo naudanlihaproteiini, vertako? Kanamunankorvikkeena käyttävät sellaista, esittelivät vasta telkkarissa.:confused:
 
Fantzu
"naudanliha,
vesi,
mausteet (sipuli, mustapippuri, lippstikka, valkosipuli, sarviapilauute, sokeri (glukoosi, sakkaroosi), suola, aromi),
tapiokatärkkelys,
perunakuitu, :sick::sick::sick::sick::sick:
naudanlihaproteiini,:alien:
suola (E508, E450:sick::sick::sick::sick::sick:, E551),
stabilointiaineet (E450:sick::sick::sick::sick::sick:, E451),
psyllium,
glukoosi (dextrose:poop: monohydrate).
Sisällön määrä
0.400 KG
Valmistaja
AB KORV-GÖRANS KEBAB OY
Valmistusmaa
Suomi"
Tarkistin, mahtaako olla lampaanlihaa (lanoliinia) Australiasta. Ei ne ainakaan kertoneet siitä. Mitä lie tuo naudanlihaproteiini, vertako? Kanamunankorvikkeena käyttävät sellaista, esittelivät vasta telkkarissa.:confused:
Juu. Mutku se on hyvää ja ei viitti heittää roskiin. En oo käyny kaupassa. Käyn huomenna.
 
vierailija
Niin monta ainesta siinä perunakuidussa, mitä ei tarvitse sietää kenenkään:
fluatsinamin (rutontorjunta-aine) varoaika on ollut alunperin väärä
neonikotinoidijäämiä (poikkeusluvalla Suomessa saa käyttää)
itämisenestoaineet kuorissa
luontaiset glykoalkaloidit, eniten kuoressa
glyfosaattijäämiä, koska mukulakasvi kerää kaiken maasta
solaniini, jos se peruna on saanut valoa, on vihertynyttä
Lisäksi fosfaateista täytyy tietää tämä:
https://svenska.yle.fi/artikel/2014/01/27/fara-fosfater-i-maten

Oisit vaan ostanut luomulihaa, paistelet voissa. Hyvää tulee(y)
 
Fantzu
Niin monta ainesta siinä perunakuidussa, mitä ei tarvitse sietää kenenkään:
fluatsinamin (rutontorjunta-aine) varoaika on ollut alunperin väärä
neonikotinoidijäämiä (poikkeusluvalla Suomessa saa käyttää)
itämisenestoaineet kuorissa
luontaiset glykoalkaloidit, eniten kuoressa
glyfosaattijäämiä, koska mukulakasvi kerää kaiken maasta
solaniini, jos se peruna on saanut valoa, on vihertynyttä
Lisäksi fosfaateista täytyy tietää tämä:
https://svenska.yle.fi/artikel/2014/01/27/fara-fosfater-i-maten

Oisit vaan ostanut luomulihaa, paistelet voissa. Hyvää tulee(y)
Jaa
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä