• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Jos juttuni eivät sinua kiinnosta, niin voit rekata tänne ja laittaa mut estolistalle, niin eipä häiritse enää, niin ne muutkin tekee, niin tai, noh, enpä sanokkaan muuta :)

Mitä jos vaikka joulun kunniaksi ja jonkun muun ihan minkä tahansa syyn kunniaksi siirtyisit pornoperversiytesi kanssa keskustelemaan niistä aivan toisaalle? Voisit saada ansaittua huomiotakin siellä paremmin.
 
:sick: Olin kerran treffeillä kiinalaises ravintolassa ja yök,kaikki oli pahaa mitä suuhuni laitoin.Mut pakko oli närppiä jotain kun toinen maksoi.Joka kerta ku suuhuni jotain laitoin niin puoli lasillista vettä heti perään että saa nielastua,sen verran pahaa oli.
ai mä kyllä tykkään...tää on chilikanaa ja riisi on oikeestaan ainoo mistä en hirveesti välitä, mutta muuten kyllä maistuu(y)
 
Täytyykin kysyä siltä, että oliko ihan pakko kaatua. Paikallisen marketin voisi laittaa vastuuseen huonosta pihan hoidosta.
amerikassa tuo vois mennä jopa läpi, saisitte miljoona korvaukset, pääsisitte talk-shown, tekisitte kirjan jonka pohjalta tehtäis hollywood tasoinen toimintalehva jonka pääosassa ois George Clooney tai Brad Pitt tai molemmat.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä