The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
joku hermo puristuksissa.
vaikka yks kohta tule syyttämään kaikkea syömääsi ruokaa.
Nyt vasta älysin tulla kurkkimaan, mitä teille kuuluu:D
Mullakin oli kerran sellainen vaiva ja kauheasti huolestuin silloin, kun se jalka piti raahata perässä(n)
Rasitusta oli kyllä ollut, mutta aloitin kävelytyylin, mikä on toiminut useasti: leveää latua kävellen. Pitkä takki mahdollistaa sen - muuten on kyllä järkyn näköistä, vaikkei kukaan katsoisikaan:cool:
Kokeile: jalkaterät suorassa, niin leveää latua kuin pystyt ja niin usein kun pystyt ja aina kun vähänkin tuntuu lonkassa. Sirdaludia en ole maistanut, mutta tiedän ihmisiä, jotka ovat joutuneet sen takia osastollekin:sick:
Siis se sun vaiva - hermopinne tai muu - ei lähde sillä lääkkeellä, vaan pahenee, jos et muuta tarpeeksi asentoa. Jos kyseessä onnivelpussin tulehdus, on se lääkekuurin paikka. Hirmukipee se on, eikä saa rasittaa yhtään, mut ei parane ilman lääkekuuria.
Niin, hiilarit minimiin, niin tulehduspöpöt kuolee nälkään(y)
Maltodekstriinistä ne saavat nopeiten energiaa, joten ei ikinä sellaista.
 
vierailija
---vaikka yks kohta tule syyttämään kaikkea syömääsi ruokaa.
Tämä on harvinainen ohjelma, joten kannattaa katsoa, vaikkei olisi mitään vaivaakaan - vastaantulijalla saattaa olla *tiedonpuute*;)

"Uudet tutkimukset kyseenalaistavat perinteiset ravitsemusneuvot, joissa suositellaan nauttimaan runsaasti hiilihydraatteja. Tarkoittaako se, että meidän on aika alkaa ajatella ravinnosta uudella tavalla?"
Näkyy arenalla (y)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä