The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
:cautious:

ok mä teen sen verran kompromissia nyt että suostun maistamaan kaikkea muuta paitsi en pekonia enkä hookoon sinistä:p
Popsi vaan :)
SUOMALAINEN SYÖ VUOSITTAIN KESKIMÄÄRIN KAKSI KILOA HK SINISTÄ LENKKIÄ

HK:n Sininen on Suomen suosituin lihavalmiste, jonka vuosituotanto on nykyisin jo yli 10 miljoonaa kiloa. Se tarkoittaa 8 700 kilometriä HK:n Sinistä vuodessa. Neljän vuoden tuotanto riittäisi peräkkäin aseteltuna maapallon ympäri. Jokainen suomalainen syö keskimäärin kaksi kiloa eli 3,5 HK Sinistä lenkkiä vuosittain.

SINISEN LENKIN SUOSION SYYT

Kun makkaraa tehdään sellaisia määriä kuin HK Sinistä Lenkkiä, ei valmistuksessa voi käyttää kuin jatkuvasti ja varmasti saatavilla olevia perusraaka-aineita: sian- ja naudanlihaa, vettä, perunatärkkelystä ja mausteita. Näin HK Sinisen Lenkin rakenne ja maku pystytään pitämään tasaisena vuodesta ja vuodenajasta riippumatta. HK Sinisen lenkin laatuun voi luottaa.
 
Popsi vaan :)
SUOMALAINEN SYÖ VUOSITTAIN KESKIMÄÄRIN KAKSI KILOA HK SINISTÄ LENKKIÄ

HK:n Sininen on Suomen suosituin lihavalmiste, jonka vuosituotanto on nykyisin jo yli 10 miljoonaa kiloa. Se tarkoittaa 8 700 kilometriä HK:n Sinistä vuodessa. Neljän vuoden tuotanto riittäisi peräkkäin aseteltuna maapallon ympäri. Jokainen suomalainen syö keskimäärin kaksi kiloa eli 3,5 HK Sinistä lenkkiä vuosittain.

SINISEN LENKIN SUOSION SYYT

Kun makkaraa tehdään sellaisia määriä kuin HK Sinistä Lenkkiä, ei valmistuksessa voi käyttää kuin jatkuvasti ja varmasti saatavilla olevia perusraaka-aineita: sian- ja naudanlihaa, vettä, perunatärkkelystä ja mausteita. Näin HK Sinisen Lenkin rakenne ja maku pystytään pitämään tasaisena vuodesta ja vuodenajasta riippumatta. HK Sinisen lenkin laatuun voi luottaa.
Nääh...en popsi, pahaa makkaraa mistä jää ikävä rasva kitalakeen.:sick:
:unsure:
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä