• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
No vaikkapa heinälato on mitä suomalaisromanttisin paikka, mut kyllähän ne oljet oikeesti pistelee jokaiseen mahdolliseen ja mahdottomaan paikkaan. Eli kandee ainaskin ottaa huopa mukaan.
No niin muuten pistelee ja raapiikutittaa!! Tosin ehken oikeassa seurassa moiset vois unohtuakin:rolleyes::love: - ei tietoo - mutta varsin huolettomana lettipäänä tuli monena kesänä riekuttua navetan ylisillä ja hypittyä (vältän sitä peellä alkavaa sanaa koska riskit a i v a n muulle ilmaisulle ovat ilmeisen suuret:notworthy: )sieltä alas upottavaan heinäkasaan (y)...kunnes tuli se kerta kun emäntä yllätti meijät tytöt taas riekkumasta - ison iso rippisaarna tuli, kun oisimme kuulema voineet lävistää ittemme sujuvasti johonki karussa olevaan kenties juuri siinä kasassa lymyävään heinähankoon:unsure:..

Ei oo meikäläisen varjelmusenkulinen helpolla päässyt, liekö lopputilin ottanut...?
 
Tuli sitten punanen pahalainen kylään viimeyönä ja tää päivä onkin sitten mennyt kutakuinkin sängyssä:cautious:. Paleltaa, mahaan koskee ja väsyttää ihan ylipaljon tällä kertaa:unsure:..on se ihanaa olla nainen:X3:

muokkasin ettei tuosta saa jotain muuta käsitystä!!!
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä