vieras
En syö salmiakkia kun kuulin radiosta että se voi nostaa verenpainetta jopa kuukauden ajaksi. Ja lakritsilla sama juttu. Lukemat oli tosi isoja mitä se muutos saattoi olla.
Ei vaan siksi mistä punainen väriaine E120 on tehtyAlkuperäinen kirjoittaja ll:siksikkö koska e120 on pahan makuinen vai?Alkuperäinen kirjoittaja hoya bella:En minäkään syö punaisia karkkeja jos niissä on E120 väriä.
En syö sinisiä. Jotenkin näyttää siltä, etteivät kuulu suuhun. Ei kat ole luonnossakaan paljon sinistä ruokaa. Jospa johtuu siitä.Alkuperäinen kirjoittaja :x:Järjestäen jokainen tuttuni ihmettelee, kun en syö punaisia enkä violetteja karkkeja, vaikka olisi kuinka kova karkkihimo tahansa.
Ne maistuvat ihan sille samalle, oliskohan joku vadelma tai mustaherukka esanssi, aivan järkyttä maku
Mistä se on tehty??? :O :OAlkuperäinen kirjoittaja hoya bella:Ei vaan siksi mistä punainen väriaine E120 on tehtyAlkuperäinen kirjoittaja ll:siksikkö koska e120 on pahan makuinen vai?Alkuperäinen kirjoittaja hoya bella:En minäkään syö punaisia karkkeja jos niissä on E120 väriä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/KarmiiniAlkuperäinen kirjoittaja tyhmä:Mistä se on tehty??? :O :O
Aika hyvä - milloinkahan tuo on ollut? Sinisiä karkkeja ei taida ollakaan - siitä väriaineesta monille tulee migreeni, mutta vihreässä ja violetissa ja ruskeassa karkissa taitaa olla myös sitä?mä en syö sinisiä karkkeja kun äiti sanoi kun olin pieni että niistä tulee vihaseksi
en pysty niitä vieläkään syödä....en mä halua olla vihainen
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/atsovareista-tuotteisiin-varoitus/258814/Mie en syö sinisiä, liloja, turkooseja. Eli sininen väriaine on jotenkin kitkerää miun suuhun.
http://ekoodit.fi/E163/antosyaanit/Mie en syö sinisiä, liloja, turkooseja. Eli sininen väriaine on jotenkin kitkerää miun suuhun.