The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Huomenta :)

Ak & Lunis :love: ootte ihania höpsöjä niih. :D

Yö meni hyvin,tuli kyllä ensin valvottua ja kuunneltua hengittääkö mies,kun ei toi ees kuorsaa enää,mutta kun tajus että ei oo mitään hätää,niin sai nukuttua hyvin.

Pieni kuhmu tuli kulmakarvan yläpuolelle,ei muuta.
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
Huomenta! :)

Maustekapinointi kannatti. Hyvä ruoka ja parempi mieli. Siis ainakin meillä jotka moista tulista uskalsimme syödä. :p

Tänään tehdään päivällisellä hampurilaisia. Grillataan naudanjauhelihapihvejä, niitä voi sit kiskoa raakana tai mediumina tai kypsänä ja pintaan saa pelkkää suolaa jos niin haluaa. Lisäksi paistettua pekonia ja sipulia ja pari eri soossia ja juustot ja salaatit ja tomaatit ja maustekurkut vielä.

Vihdoin keksin sapuskan joka sopii kaikkien makuun!
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777 ja Kais
Softy
Onnittelut, jos lomasi alkaa ensi viikolla: luvassa hellettä ja kesän lämpimin viikko
Torstai 20.7.2017 klo 19.50 (päivitetty klo 21.00)

Lämmin ilmamassa leviää koko Suomeen ja voi nostaa elohopeat yli hellerajan.

  • Forecan meteorologi ennustaa ensi viikolle hellelukemia hipovaa lämpöä Lappia myöten.
  • Luvassa on todennäköisesti kesän tähän mennessä lämpimin viikko.
Ensi viikolla päästään jopa 25 asteeseen, kertoo Forecan päivystävä meteorologi Ilkka Alanko Iltalehdelle. Lämmin ilmamassa saavuttaa Suomen tiistaina ja leviää keskiviikoksi aina Lappia myöten, joskin paikoittain voi tulla ilmaa viilentäviä sateita.

- 20-25 astetta, sillä välillä ja sitten on sateita, jotka viilentävät paikoitellen ilmaa, Alanko ennustaa.

Vaikka sää on lämmöstä huolimatta ensi viikollakin osin epävakainen, on suomalaisilla silti aihetta juhlaan. Ensi viikosta on tulossa toistaiseksi tämän kesän lämpimin. Kun aurinko pääsee paistamaan, voidaan nousta yli 25 asteenkin.

- Lämpimin ilmamassa, mitä tässä on kesän aikana nähty. Kyllä tämä lämpötilojen suhteen näyttää hyvältä, etelästä Lappiin asti, Alanko lupaa.

Viileä viikko

Kuluva viikko on ollut Forecan mukaan tavanomaista viileämpi. Epävakainen sää ja sateet ovat viilentäneet ilmaa, minkä lisäksi ilmavirtaus on kääntynyt viikon puolivälissä pohjoisen puolelle.

STT:n mukaan Ilmatieteen laitos ennustaa perjantaiksi sade- ja ukkoskuuroja etenkin maan keskivaiheille. Paikoin voi sataa jopa rakeita. Lounaisrannikolla ja Lapissa on enimmäkseen poutaa, mutta lauantaina etelämpänä on aurinkoisempaa.

Forecan ennusteen mukaan viikonloppuna ollaan vielä etelässäkin alle 20 asteessa ja Lapissa hieman yli kymmenessä, mutta jo ensi tiistaiksi ennustetaan 21 astetta niin etelään kuin pohjoiseenkin.

Ei yllä 30 asteeseen

MTV:n meteorologi Markus Mäntykannas arvioi, että lämpötila voi hätyytellä jopa 30 astetta, jolloin toukokuussa mitattu lämpöennätys, 27 astetta, menisi rikki. Alanko ei ole yhtä optimistinen.

- Ei tässä nyt ihan semmoista kyllä, kunhan tuo 25 tulisi. Sateet tuossa viilentää ja pilvisyys on kysymysmerkki, hän toteaa.

Mäntykannas pitää viikkoa kirkkaasti parhaana lomaviikkona, mutta Alanko allekirjoittaa sen näin ollen vain lämpötilojen osalta. Loppuviikosta sateet alkavat yleistyä.

- Ei mitään jatkuvia sateita tosiaan, vain paikallisia, hän kuitenkin lohduttaa.

Alangon mukaan lämpöä riittää ainakin viikoksi.


Ensi viikolle lupaillaan kelpo kesälomakelejä.

Korjaus klo 21:00: Meteorologi Markus Mäntykannas ei luvannut 30 astetta, vaan että 30 astetta voidaan jopa hätyytellä.
PATRIK SAARTO
patrik.saarto@iltalehti.fi
Ei helvetti. Noh, kotona on aika viileää.
 
Olen koska vituttaa mun elämäntilanne. :cautious:
puspus :love:
Niin muakin monesti ketuttaa ja veetuttaa oma elämä mutt tiiät sä mitä, sillon kannattaa vaan haistattaa niille tunteille pitkät pierut ja hymyillä..kyllä se arska sinne risukasaan nimittäin aina vaan jollain tavalla paistaa vaikkei sitä sen kaiken harmaan läpi nääkkäänkään heti!
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä