The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Huomenta ja kaunista päivää :)

Vieläkö muut uinuu paitsi majuri? :eek::D
Ekan kerran heräsin vähän ennen kuutta,sitten vähän yli seitsemän,ennen kahdeksaa nousin kokonaan yli. Vielä kolme viikkoa pitää nousta ennen kahdeksaa laittamaan miehelle silmätippoja.
 
Viimeksi muokattu:
Pehmeetä huomenta täältäkin just sulle :)...

Hereillä ja ylhäällä oon säntäilly jo aikaa sitten - aamu oli täynnänsä sinkoilua ja sipitystä ja malttamattomuutta ja vermeiden etsintää...eli lennonjohtotornivalmiutta:D

Ipanat lähtivät äijäilemään, tirpanakin tottakai(y)!, kotiutunevat jossain vaiheessa jollakin kokoonpanolla? Se selviää... Yöllä olikin satanut vettä runsaasti mikä aiheutti hiukan vastarintaa ja sanomista varsinkin esikoiselta kun ne halavatun kumpparit...!#*#%/#!*##!!! Kökkö äiti, laitetaan vaihtoon :D

No, riekkumassa ovat, mä laitan hyrskynmyrskyn ihan kohta eli nostatan sykettä ja putsaan pölyt basson rytkeellä siivouksen merkeissä(y):D....ja ihavvarmasti hoilaan mukanakin kovaa ja korkeelta:love:

Lunkia lauantaita sulle:)
 
Ehdin tässä ihavahingossa poksautella varpaankynnetkin kikkuralle....

Hoksasin yllättäen että telkkari oli jäänyt ipanoilta päälle, äänettömänä, ja kanava luiskahtanut ykköselle...

Viimeiset huikaisevan pakahduttavat minuutit ilmakuvaotoksia kotimaastamme:)....ja*huokaan*...voihyvätisätsentään kuinka meillä on täällä kaunista:love:! Järvet, metsät, pellot, kaupungitkin mitkä eivät ole tupaten täyteen ahdettuja vaan sijaa on vihreydelle.... Meillä on täällä kaunista ja puhdasta, olipa vuodenaika mikä tahansa tai sijainti missä tahansa :)

Ollaan me onnekaita:love:
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä