The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Paistelin pitsoja taas kerran, tein enempi, kaheksan semmosta pienempää. En ymmärrä miksi KAIKISSA suomalaisissa pitsaohjeissa aina hehkutetaan ja pyritään RAPEAAN pohjaan.. Ei pitsa ole näkkäriä!
Ei juurikaan tartte pyrkiä rapeaan pohjaan vaan se on merkki siitä että on ihan liian kylmä uuni jolloin sitä pitsaa pitää paistaa kuin joulukinkkua sielä, jotkut pitää jopa kymmenen minuuttia.. Tosin joutuu pitämään kun uuni ei vaan lämpene lähellekkään sinne 400-450c asteeseen.
Pitsakivi auttaa jonkun verran mutta ei sillä tavoitella RAPEAA pohjaa vaan sitä että kivi on varannut lämpöä ja kypsyttää pitsaa nopeasti altapäin ja ei tartte pitää NIINKAUANUUNISSASITÄPITSÄÄETTÄPOHJASTAKINTULEENÄKKÄRI!

Juuh.. Meen hengittämään paperipussiin ny..
mikset vaan tee hyvää pitsaa normiuunissa hiukan pehmeällä maistuvalla pohjalla.
 
mikset vaan tee hyvää pitsaa normiuunissa hiukan pehmeällä maistuvalla pohjalla.
Kiitos, kaksitoista verisuonta katkesi päästäni juuri..
Sitä juuri tarkoitinkin tosin että pitää olla pitsakivi joka on tulikuuma ja siihen pitsa ja se otetaan pois ennenkuin se pitsa on näkkäri! Onko kukaan saanut pitseriasta minkäänlaisesta ikinä oikeasti RAPEApohjaista pitsaa? No ei ole kun pitsan pohjan kuuluukin olla PEHMEÄ!!!!
 
(y)
Oleppa varovainen kans, yks mun kaveri oli semmonen että se vissiin luuli että aina pittää mennä naimisiin jos saa pesää. Kolme avioeroa.
Lapsia ei onneksi tehnyt kuin sen ekan kanssa.
en ihan noin poikanen ole.
Kiitos, kaksitoista verisuonta katkesi päästäni juuri..
Sitä juuri tarkoitinkin tosin että pitää olla pitsakivi joka on tulikuuma ja siihen pitsa ja se otetaan pois ennenkuin se pitsa on näkkäri! Onko kukaan saanut pitseriasta minkäänlaisesta ikinä oikeasti RAPEApohjaista pitsaa? No ei ole kun pitsan pohjan kuuluukin olla PEHMEÄ!!!!
prahassa on yksi pizzeria missä saa noita hyviä pizzoja. hiiliuunissa paistavat. jonot on valtavat. maku mahoton
 
  • Tykkää
Reactions: epek
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä