The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Paistelin pitsoja taas kerran, tein enempi, kaheksan semmosta pienempää. En ymmärrä miksi KAIKISSA suomalaisissa pitsaohjeissa aina hehkutetaan ja pyritään RAPEAAN pohjaan.. Ei pitsa ole näkkäriä!
Ei juurikaan tartte pyrkiä rapeaan pohjaan vaan se on merkki siitä että on ihan liian kylmä uuni jolloin sitä pitsaa pitää paistaa kuin joulukinkkua sielä, jotkut pitää jopa kymmenen minuuttia.. Tosin joutuu pitämään kun uuni ei vaan lämpene lähellekkään sinne 400-450c asteeseen.
Pitsakivi auttaa jonkun verran mutta ei sillä tavoitella RAPEAA pohjaa vaan sitä että kivi on varannut lämpöä ja kypsyttää pitsaa nopeasti altapäin ja ei tartte pitää NIINKAUANUUNISSASITÄPITSÄÄETTÄPOHJASTAKINTULEENÄKKÄRI!

Juuh.. Meen hengittämään paperipussiin ny..
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä