• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Paulan ajattelu on näköjään vaarallista..just tänään mietin että onkohan paula jossain kun ei oo näkynyt mutt vielä mitä ...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::notworthy:
Onhan mulla vuosien kokemus viranomaisten pelleilystä ihmisten kustannuksella:D
Eiku vakavasti, esimerkiksi tämä vuodelta 2003 OYS Mika Puhto kertoi:
"Myös ympäristötekijöillä on ratkaiseva merkitys kolorektaalisyövän synnyssä. Tästä osoituksena on matalan insidenssin aueelta korkean insidenssin alueelle muuttaneiden ihmisten syöpäriskin nouseminen uutta elinympäristöä vastaavalle tasolle. Erityisesti ravintotekijöiden osuutta pidetään merkittävänä, dietäärisen tekijän on esitetty olevan mukana jopa 90%:ssa kolorektaalisyövistä".
5-sivuinen tiivistelmä oli tallessa. Mitä se tarkoittikaan?
 
vierailija
Ne eivät tiedä, kuinka paljon saat lääkehiiltä. Silloin hylkimisenestolääkkeet eivät vaikuta. Ja saathan sinä sitä useinkin karkeissa? Ei siinä toivomiset auta yhtään:D
Eipä ytuo Mika Puhtokaan voi arvata, kuinka vähällä potias saattaa oilata kaikki hyvät koeilut. Huomasin tuota tiivistelmää lukiessa, et esimerkiksi statiineita ovat testanneet suolisairailla - ilman *toivottavaa* tulosta - mikä se sitten lienee?
http://www.ikiomalaakari.fi/palvelut
Oulussa tuo tiivistelmän tehnyt Mika Puhto, ainakin ollut...
 
Iltatoimet ja sitten nukkumaan (y)
Missä ihmeen välissä te ootte lapsen ehtineet tekemään?
Sinä menet aamuviideksi duuniin, kun tulet duunista niin hetken tappelet pyykkikoneen kanssa/kunnostat huonekalua/suunnittelet remonttia/tms ja jossain välissä pitää syödäkin. Ja sitten menet ennen iltauutisia nukkumaan.

Tätä täytyy ny ihan hämmästellä hetkinen.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä