• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
hjcbfjhewvhjdv we vcwe vewc ceoc few vcodv ew cv ewpv wrvhiwd cwe vcpewvo wefc ewcfwep cf fcewp fcike vjow
Se oli kai tämä -----suomeksi?
"Finanssitalo Sampo siirtää vanhat paperiosakkeet yhtiön omistukseen. Sammon yhtiökokous päätti torstaina, että se mitätöi paperiosakkeiden oikeudet.

Tämä koskee niitä vielä yhteistilillä olevia paperimuotoisia osakkeita, joiden osakeoikeuksien kirjaamista arvo-osuusjärjestelmään ei ole vaadittu ennen yhtiökokouksen päätöstä.

Sampo ei ole löytänyt omistajia useille miljoonille osakkeilleen. Osakkeet ovat joko kadonneet tai unohtuneet omistajiltaan.

Osakkeiden siirtämistä Sammolle on kritisoitu. Julkisuudessa on arveltu muun muassa, ettei Sampo ole tavoitellut paperiosakkeiden omistajia riittävän aktiivisesti.

Lunastamattomien osakkeiden arvo on noin 280 miljoonaa euroa."
 
vierailija
Onhan mulla vuosien kokemus viranomaisten pelleilystä ihmisten kustannuksella:D
Eiku vakavasti, esimerkiksi tämä vuodelta 2003 OYS Mika Puhto kertoi:
"Myös ympäristötekijöillä on ratkaiseva merkitys kolorektaalisyövän synnyssä. Tästä osoituksena on matalan insidenssin aueelta korkean insidenssin alueelle muuttaneiden ihmisten syöpäriskin nouseminen uutta elinympäristöä vastaavalle tasolle. Erityisesti ravintotekijöiden osuutta pidetään merkittävänä, dietäärisen tekijän on esitetty olevan mukana jopa 90%:ssa kolorektaalisyövistä".
5-sivuinen tiivistelmä oli tallessa. Mitä se tarkoittikaan?
Näkeekö muut tässä mitään ristiriitaa- siis tuossa--- tähän:
http://www.lshp.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Kehittaminen/Kehittamishankkeet/Inhimillisesti_tehokas_johtaminen/KYMPPIBlogi/Vuosi_2016/Maaliskuu_2016#20.3.2016 Gastrokirurgin tuumailuja
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä