The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Spencer Hastings
Tää ei oo nyt sulle (ylläripylläri) vaan jollekkin ihanalle
Mut en usko sanaakaan enään mitä sanot. Sattui niin sopivasti kaikki.
Mut ihan sama, täällähän mie edelleen kirjoittelen ja tästä maasta ainakaan ei löydy sellaista velhoa joka sen voisi estää. Mieki ossaan vähän sitä sun tätä.
Niin siis älä nyt kuvittele olevas joku salapoliisi tän Sisäpiiriasian kanssa, kun edelleenkin Tsufe nimesi mut siihen ja itsekin myönsin heti alkajaisiksi.

Mut älä enääN usko, se on ihan ok kaikille.
 
Onhan noi legot sillain oikeesti todella kehittavia lelusia :). Sorminapparyys kunniaan, silma- kasikoordinaatio, rakentelusarjoissa ohjeista lukeminen ja sittemmin myos ohjeitten havittamisten jalkeen sen oman mallin suunnittelu ja rakentaminen, mielikuvituksesta nyt puhumattakaan (y)...

Mutta pirustako nuitten henkilohahmojen pittaa olla nuin pikkiriikkisia ja turhan hyvin jonnekin haviavia??!! Eteinen tsekattu. Saaliiksi tirpanan kahdesta toppatakin taskusta saatu viisi pimpulapampulaa, kolme pinnia seka yksi nuhujuinen paperilappunen missa lukee...ja tata ma en sitten kestakaan...ihanilla ekaluokkalaisen kirjaimilla " Aiti on paras"..ja perassa viela kallevillellaan oleva sydan....

:cry::love:


Ma etin sita minityttoa vaikka aamuun asti.
 
Spencer Hastings
Kiitos ja kumarrus :)
Itse tiedän että pystyn olemaan raivostuttava halutessani mutta speiserin whatever tapauksessa onkin kyse että hän ilmeisesti ei edes tiedosta sitä?
Tietenkin tiedän olevani ärsyttävä, ja myönnän provosoivani tarkoituksella sun kaltaisiasi ihmisiä. Vegaani"argumenttisi" ovat olleet kovaa huutoa vegeyhteisössä tänään.
 
Spencer Hastings
Arvaatko miten kovaa on naurettu valkoisten lihaa syövien heteromiesten keskuudessa tänään "saatanankinkulle" :ROFLMAO::D:LOL::ROFLMAO::D:ROFLMAO::ROFLMAO::LOL::LOL::LOL:
Ai onko lihansyöjillekin tiiviitä yhteisöjä! Jaatte vinkkejä, että missä Suomessa tarjoillaan hyviä lihaherkkuja jne?

Opin tänään, ettei vegaanit osaa kävellä metsään, ja nyt vielä tajusin, että myös seksuaalisuus ja ruokavalio kulkee käsi kädessä!
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä