The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Perkele, kaktus ja nuijapäällikkö veisaa laa puhelimessa Dannyn ja Armin "tahdon olla sulle hyvin hellä" biisiä kännissä kuin käet ja nuotin vierestä

Oikeestaan ne pitäis saattaa tuomiolle hyvän biisin raiskaamisesta
 
Hyvää yötä & kauniita unia,lähden lukemaan vähäksi aikaa ja eiköhän unimattikin hiivi sitten jossain välissä kimppuun. :sleep:
 
Ulkona on rapiat ymmenen pakkas-astetta. Sisällä suunnilleen saman verran plussaa. Mut peittoja piisaa ja pian on niiden alla lämmin peti. Illanjatkoja siis!
Et o harkinnut keskuslämmitystä?
Siitä Hercule Poirotkin tykkää.

Nimim. " Sain lavallisen pattereita kierrätyskeskuksesta ilmaiseksi. Niiden hiekkapuhallus ja ruiskumaalaus maksoi markka- aikaan muistaakseni 200,- Kuusi vuotta ennen kuin minulla oli varaa kattilaan, lämmönsiirtoputkeen ja muuhun tilpehööperiin. Koko tuon ajan ex- rouvakulta ihmetteli, että mihivvittuun noitakin tarvitaan? Lopetti ihmettelemisen sinä päivänä kun asensin nuo paikalleen."
 
Avataas asiankannattajan yöradio.

Juu, toi on Lidlin mainos mutta onpahan hemmetin kaunis laulu.

Mainoksen tekijälläkin on tyylitaju kohdallaan. Siinä vaiheessa kun tyttö painaa päänsä pojan olkapäälle niin tekis mieli lähteä mihin tahansa kauppaan.
 
Voihan pehva,olis tilattu kissoille kiipeilypuu,nettisivuilla alehinta 35,normaalihinta 59.90,kassalla hinta muuttuu normaaliksi :eek::cautious::sneaky:
Joo lähetin sähköpostia sinne asiakaspalveluun
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä