The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Mitäs luulette, voiko maksaa kauhiasti yli satkun, jos putkimies tulee, katkaisee (ohuen) putken, laittaa siihen sulkuventtiilin ja yhdistää sen jälleen?

Vedet toki olisivat valmiiksi poikki ja töihin pääsisi oitis.
 
Taas se on nähty, kun äly loppuu niin voima kasvaa. :mad:

Pakkoko piippuun takan hormille on reikää tehdä lekalla?

Ny on reikä ja paikkamuurattu piippu :mad:
 
vierailija
Ja kumpaan kämppään se tulee? Tänne kerrostaloon on aika vaikia tehdä. :D
Tollaiset käy, noita on muitakin :)
Turvalliset Biotakat SISÄLLE - Takkahenki.fi
Bio Flame biotakka on kuin mikä muukin huonekalu ja sen voi sijoittaa kotona lähes mihin tilaan tahansa, myös parvekkeelle tai terassille.
Hormiton Biotakka on käyttövalmis melkein suoraan pakkauksesta purettuna eikä monimutkaisia asennuksia tai kokoamista tarvita.
 
Heh - sun tarvii ostaa kahvin taimia sitten!
Se ei ole meillä kukkinut vielä, mutta siitä tulee pula maailmassa. Hyötykasviyhdistyksen lehdessä oli juttua siitä... Ihan vaivaton kasvi onkin, joten...o_O
Mandariinitkaan ei tarvi valoa. Banaanipuu on jättiruoho, mutta miten sen sais kukkimaan?
Noi asiat on sellaisia, mihin toivoisin vastausta. Kerropa sitten, kun selviää. Me opitaan joka päivä jotakin... Niinkuin sekin, et tähdet näkyy vedessä - huippuhienoa, mut täytyy olla se taivaskin aika musta - ei siis revontulia eikä kuutamoita:cool::barefoot::cool:
waaat
 
Pitäis joululahjoja taas miettiä,pari vaatelahjaa oon ostanu jo siskonlapsille. 1 hanskat ja 3 pkt sukkia ja jotkut lelut tai kirjat viellä :love:Siskolle oon jo ostanut ihonhoitotuotteita
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä