The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
muistitkos
No sen halusinkin tietää:)
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/valio-vetaa-kaupoista-saastunutta-ruokakermaa/2010102
Tarkkana saa olla kaikessa(y)
Laitoin luuliemisoppaan rikottuja ohraryynejä ja maistui ihan muinaismuijan keitolta. Varovasti voi kokeilla kaikenlaista, mutta suolakurkkua.... Stroganoffissakin on sitä - miksei sopisi?

J.K.Löysin tuon muistatko- nikin OMISTA vanhoista viesteistä. Mun mielestä on perempi käyttää sellaista, kuin mennä pöllimään jonku toisen nikki krakkeroimalla:devil::mad::ninja::poop::poop:
Yrittävät kai savustaa epekiä pois?
Ladoin perunoita laatikoihin vieriviereen ja pienet siemenat paperipusseihin. Ne viedään kellariin metallihyllyille, josta on helppo tarkkailla, milloin alkaa itää tai jos joku alkaa pahentua. Harvoin sellaista tapahtuu, mutta kun en ruttopottua ole koskaan nähnyt... mistä sen tietää, onko sitä SIENTÄ niissä.

Tiedoksi vaan, et vierailijana on parempi kirjoitella(y)
 
muistitkos
Leipiä ei kannata syödä nykyään, mutta mantelivohveleilla jaksaa hyvin, jos paistaa ne oikeassa voissa. Proteiiniakin saa siitä mukavasti(y)

En tiennyt tätä aiemmin,Tuijakoo kertoi. Muistan kyllä tämän "...a´la Enig & Fallon:

- Kehosi valmistaa kolesterolista hormoneja, jotka auttavat selviytymään stressistä ja suojaavat sydänsairauksia ja syöpää vastaan.

- Kehosi tarvitsee kolesterolia valmistaakseen sukupuolihormoneja, kuten androgeenejä, testosteronia, estrogeeniä, progesteronia ja DHEA:ta.

- kehosi käyttää kolesterolia valmistaakseen D-vitamiinia, joka on tärkeä luille, hermostolle, oikeanlaiselle kasvulle, kivennäisaineen aineenvaihdunnalle, lihasten jänteydelle, insuliinituotannolle, lisääntymiskyvylle ja immuniteetille.

- keho valmistaa sapen suolat kolesterolista. Sappirakko on olennainen osa ruoansulatukselle ja päivittäiselle rasvansaannille.

- Kolesteroli toimii antioksidanttina ja suojaa vahingollisilta vapailta radikaaleilta, jotka voivat aiheuttaa sydäntauteja ja syöpää.

- kolesterollilla on tärkeä rooli serotonireseptoreiden oikeanlaisessa toiminnassa aivoissa. Serotoni on kehon luonnollinen mielihyväkemikaali, ei ole yllättävää, että alhainen kolesterolitaso on yhteydessä aggressiivisuuteen, väkivaltaiseen käyttäytymiseen, masennukseen ja itsetuhoisiin taipumuksiin.

- Äidinmaito on hyvin kolesterolipitoista ja sisältää erityistä entsyymiä, jonka ansiosta vauva pystyy hyödyntämään kolesterolia. Vauvat ja lapset tarvitsevat paljon kolesterolia koko kasvuikänsä ajan, jotta aivot ja hermosto kehittyvät kunnolla.

- Päivittäinen kolesteroli on tärkeää suolenseinämien terveydelle. Tämän vuoksi vähäkaloriset kasvisruokavaliot voivat johtaa vuotavaan suolistoon ja muihin sisäelinten häiriöihin.

- Lisäksi keho tarvitsee kolesterolia vaurioituneiden solujen korjaamiseen. Toisin sanoen korkea kolesterolitaso hyödyttää ihmistä."
Täällähän se oli tallessa, eikä hukassa:cool:
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä