The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Nii varmaan...ehkä...ei oo itkuttanukaan aikoihin näin...mut miks nyt,ihan ykskaks:alien:
...paha mennä sanomaan..jos sua kaiherrutti?...tai muuten vaan tuli surumielinen olo?...tai väsymysaalto?...tai sitten ihan muuten vaan kyynelkanavat tarvitsi puhdistusta...

Mä tiiän jo etukäteen että torstaina itken :D..ja heti aamusta:barefoot:...

Että sori vaan pojat, äitinne on ihan nolo tapaus:oops::notworthy:...
 
Ylempänä sanoit etten saatana muuta mihinkään...koita päättää:D
1.9. saan avaimet ja HOAS sulkee ovensa klo 16 ja pitäis ehtiä tekemään loppusiivous ja palauttamaan tän kämpän avaimet ennen lähtöä tsadiin, jonne ajaa täältä sen kolmisen tuntia. + HOASin täti sanoi, että kannattaa olla toimistolla hyvissä ajoin, kun odotettavissa on ruuhkaa (enkö ookkaan ainoa syyslukukauden alussa muutttava?)
Kuulemma 25e / päivä maksaa, jos menee syyskuun puolelle nykysessä kämpässä. Näin sanoi vuokranantaja, kun suvaitsi viimeinkin vastata puhelimeen. 31.8. Olis vielä koeviikon viimenen koepäivä :cautious:

En tie sit jos 31pv sais lapattua vuodesohvaa ja siivouskamoja lukuunottamatta kyytiin, siivous yömyöhään asti ja 1pv aamulla kantais sohvan ja kamat autoon, palauttais avaimet ja huristelis (take away-kahvien kanssa) tuhatta ja sataa tsadiin, että ehtis hakea avaimet ennen kuin HOAS sulkee ovensa. Olettaen, että muuttoauton kuski suostuis jäämään tänne yöks autonsa kanssa :ROFLMAO:
Tai sitten, jos HOAS suostuis luovuttamaan avaimet valtakirjalla tms jollekin tsadissa asuvalle kaverilleni, niin tää muuttuis kertaheitolla rutkasti yksinkertaisemmaksi. Mut koska se helpottais elämää, niin todennäköisesti not gonna happen.
 
  • Tykkää
Reactions: ruuttis
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä