The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
eikun nestehukka. o_O
Huomenta,
ihan vakavasti: voiko tosiaan oikea jalka kipeytyä nestehukasta? Lapsi mittasi verenpainetta ja kysyin, olisiko se toisessa käsivarressa eri, vastaus tuli heti, ettei voi olla, kun ihmisellä on yksi sydän(y)
Niin tietysti, mutta sydän on useimmilla vähän vasemmalla - -? Siis ei riittäisi verta oikeaan jalkaan?

Mun mies otti eilen rahkapurkin (varmaan lapsuudessa heillä on aina juotu kylmää piimää:unsure:...) välipalaksi, vaikka ensin valitti janoa - helteessä ("puuhastellessa", lievä ilmaisu) toki täytyisi juoda paljon nestettä, ennakkoonkin. Alanpa syynäämään, mut nyt hakemaan mintunlehtiä - eilen aamulla nukuin ja se minttujuoma jäi tekemättä:notworthy:. Kurkuma tuollaiseen kipuun olisi siis huono, jos ei ymmärtäis juoda nestettä. Nepalilaisilla lapsilla saattaa jäädä kuoppa lihakseen sormella painettaessa...oire kuivumisesta. Oliko sulla pääkipua illalla?

Mansikkamaalle nyt, kun pitää leikellä rönsyt pois. Sama kasvi ei tuota molempia: kukkia ja rönsyjä yhtaikaa, siksi. Tai ainakin marjat ovat paljon pienempiä.
pst. Lisäsin tuonne pari juttua - loppui kielitaito:whistle:
 
vierailija
Huomenta!
Huomenta, kaikille!
Tällainen on se piparminttu: Mentha pip. `chocolate`, mitä olen hehkuttanut aiemminkin.
En ole perehtynyt terveydellisiin vaikutuksiin, mutta siitä tehty haudutettu tee - myös jäähtyneenä - maistuu ilman makeutustakin hyvin:)
Löysin kasvimaalta vielä hienosti talvehtineen ostotaimen lappusenkin, joten hakekaa ihmeessä, että tilaavat lisää. Tällainen - ruotsin hinta siinä näyttää olevan, mut ihana tuoksu tulee tuonne pihallekin, kun tuulee:)
 
vierailija
Osanottoni
Mitä vikaa Forssassa? En tiedä.
Aattelin valistaa manskiankasvattajia punamädästä - itse kun en ole koskaan nähnyt. Puhtaaseen maahan ne taimet ja 60 cm minimiväli toisistaan, vaikka ohjeissa lukis paljon vähemmän. Kauhea työ, jos ei tuota tee... Ja voi ne laittaa siksakkia sinne, jos käsin poimii pois.
Ei tuolla paahteessa pysty yksinkertaisesti olemaankaan, mut illaksi tulee taas mustat pilvet, ei näe yöllä mitään tehdä - eikä varsinkaan ukonilmalla muutenkaan---
 
Päivää :love:
Täällä sataa taas ja koko päivän:confused::(

Käytiin siskolle viemässä parikymppiä että pärjää muutaman päivän ja kaveri onneksi käytti samalla kaupassa. :love:

Kohta lounas,punajuuri-pastalastikkoa:p
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä