The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
IhQ
Aina joutuu menemään vittuuntuneena nukkumaan nykysin. Tai no, melkein aina. Ärsyttää.
Nytkin väsyttäis jo itteekin mut äidin velvollisuudet ei näköjään lopu ikinä. Joka saamarin ilta vahdi ja käskytä lapsia ensin siivoomaan leikit lattioilta (abaut 10 kertaa/ilta), vaatteet yms. pois lattioilta (varmaan vähintään saman verran), vaatteiden vaihto yökkäriin (useamman kerran tätäkin), sänkyjen raivaus koska ne lelut/vaatteet on vaan nostettu lattialta siihe sängylle...(huoh, en ees jaksa laskea enää), ja tää on ennen ja jälkeen iltapalaa ja pesuja. Pesulla ollessaan (molempien täytyy tietty ahtautua kinastelemaan yhtä aikaa vessaan..) kuuluu vessasta hirveä älämölö, jota pitää käydä hiljentämässä/hoputtamassa parisen kertaa..ja sitten kun ne lopulta on sängyissään, iltapusut ja valot pois. Hiljaisuus kestää noin kaksi sekuntia kun alkaa se supina tai usein myös ihan ääneen kikatus ja höpötys...käyn sanomassa kerran, kaksi, kolme jne jne. että nyt on nukkumaanmenoaika ja loppuu jutut, huomenna lisää. Tätä kun toistaa semmoisen viis kertaa niin ehkä ne siihen mennessä on nukahtanut. Onko näissä ipanoissa jotain perustavanlaatuista vikaa vai mitä hittoa??
Sitten pääsee ite istahtamaan rauhassa koneelle...noin viis minsaa ja alkaa pää kolisemaan näppikselle...tjaah, omat pisut pesut ja nukkumaan...
Kiitti ja anteeksi. Öitä jo nyt.Kun en kuitenkaan jaksa enää koneelle kuitenkaan könytä.
 
Voi tsiisus mikä romaani sieltä taas tuli...saa jättää lukematta.
Sovitaan silviisiä, että sä menet nukkumaan hyvällä omallatunnolla ja jos muksut siitä napisee vastaan niin sanot vaan, että "valittakaa asiankannattajalle".
Mä lupaan ottaa valitukset vastaan ja käsitellä ne jokseenkin oikeudenmukaisesti.
Paska mutsi- valitukset lupaan käsitellä arvonsa vaatimalla tavalla.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä