Mulla oli 8 aamunappiaAi niin. Pitää ottaa nappi.
Mulla oli 8 aamunappiaAi niin. Pitää ottaa nappi.
Liian paljon. Pitääkö kauankin ottaa monta?Mulla oli 8 aamunappia
Joo pitää kauan, ainoastaan särkynappien määrä väheneeLiian paljon. Pitääkö kauankin ottaa monta?
No höh.Joo pitää kauan, ainoastaan särkynappien määrä vähenee
Jep, mä joudun syömään ainakin hylkimisen estolääkkeitä koko loppuikäniNo mutta jos ne napit pitää hengissä niin meneehän ne. Tartteehan meijän jokaisen syödä ruokaakin joka päivä.
Annoin koiruudelle napuroiden kanssa paistettua naudanlihaa (vähän suolaa ei muuta mukana) niinei kelpaa. Raakana pitäis antaa naudanpaistit kele. Eilen kun tein tuon ruuan niin annoin raakaa naudansisäpaistia niin kelpas tosi hyvin, sais syyvä vain nuita napuroitakin että saa kaikki vitamiinit yms.Kisuilla on lisää ruokaa ja vitamiinia ja raakaruokaa ja patee/ mousse kypsyy. primassakin tuli käytyää.
Harmi ettei kelvannut. Näille kateille kelpaa sekä raakana että kypsänä. Vähän nuokin syö nappuloita.Annoin koiruudelle napuroiden kanssa paistettua naudanlihaa (vähän suolaa ei muuta mukana) niinei kelpaa. Raakana pitäis antaa naudanpaistit kele. Eilen kun tein tuon ruuan niin annoin raakaa naudansisäpaistia niin kelpas tosi hyvin, sais syyvä vain nuita napuroitakin että saa kaikki vitamiinit yms.
tunge savupönttöönTorkuttu ja kerrankin heräsin suht terävänä!
Pitäis pohtiaa, miten kypsentää pari pienehköä kirjolohta.
Sit pitäis tehdä tuli ulos ko isompi pönttö ei mahdu takkaan. Kelikin olis kyllä mainio, ei sillä...tunge savupönttöön
Uunilohta jos et savusta.Torkuttu ja kerrankin heräsin suht terävänä!
Pitäis pohtiaa, miten kypsentää pari pienehköä kirjolohta.
Fileiksi ja sitten pannulla värit pintaan,voin kanssa tietenkin. Ei aina tartte keksiä ihmeellisiä reseptejä. Jos taas on aivan pakko tehdä jotain muuta niistä niih bouillabaisse sit, tosin kirjolohi ei ole oikein hyvä kala siihen ja ois hyvä jos ois pari-kolme eri kalaa siinä ainakin.Torkuttu ja kerrankin heräsin suht terävänä!
Pitäis pohtiaa, miten kypsentää pari pienehköä kirjolohta.
Ne, niit on kaksi. Siksi siis uuni tai savustus ovat vaihoehtolistalla.Fileiksi ja sitten pannulla värit pintaan,voin kanssa tietenkin. Ei aina tartte keksiä ihmeellisiä reseptejä. Jos taas on aivan pakko tehdä jotain muuta niistä niih bouillabaisse sit, tosin kirjolohi ei ole oikein hyvä kala siihen ja ois hyvä jos ois pari-kolme eri kalaa siinä ainakin.
No paistat sen suolakuoressa? Teet lohikukon? Loihdit thaikeiton niistä kunhan paloittelet jne ruodot pois, tyyliin tom kha gai paitsi kanan tilalla kirjolohta.
Kamalan monimutkaista. Taidan tunkea ne noinaan uuniin ellei mies innostu savustamaa. Ja meillä tykätään kypsästä kalasta ellei ole kyse graavista. Puistatellaan kimpassa noita ruoka-ohjelmia missä lohi jätetään keskeltä "roseeksi".Noh, fileisiin pannulla väri ja uuniin 80c asteeseen että sisälämpötila kohoaa 50 mutta ei yli. Suola voi olla ainoa mauste, kastikkeella (haluamallasi) teet lisää makuja.
Tehkää uunissa silleen paloina että jokainen saa sellaisen kuin haluaa, siis maustaa itse. Mukavaa yhdessäoloakin yhdessä kokkaaminen.Kamalan monimutkaista. Taidan tunkea ne noinaan uuniin ellei mies innostu savustamaa. Ja meillä tykätään kypsästä kalasta ellei ole kyse graavista. Puistatellaan kimpassa noita ruoka-ohjelmia missä lohi jätetään keskeltä "roseeksi".
Jännä, miten erilisia makumieltymyksiä voi yhdessäkin raaka-aineessa olla. Meillä mies tykkää kunnolla savustetusta runsaalla pippurilla. Mun mielestä pippuri ei kalaan edes kuulu ja liika savunmaku etoo. Mä voisin kuorruttaa loheni sitruunalla ja tillillä mut mies taas ei siedä oikein kumpaakaan. Ja sit vielä noi lapset... yksi rykkäisi chilistä, toinen homejuustosta, kolmas pelkästä suolasta ja voih...