The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Päälle puetaan sellaset verenpakotus-kokovartalokalsongit jotta ei ala veri pakkautumaan liikaa g-voimissa alapäähän. Pysyy taju paremmin yläpäässä.:)

Me oltas kyöpsin kanssa superhotteja tollasissa.:cool:
 
Mä haluun tehä ton kaiken: laskuvarjohyppy, benjihyppy, varjoliitely, riippuliito ja semmonen köysiliukuminen viidakossa vaikka rotkon yli. Mut hävittäjään ei kiinnosta mennä. Benjihypyn aion tehdä vain oikeesti korkeelta, esim. Macau Towerilta. Jos kerran hyppää, se täytyy tehdä kunnolla (y)
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
Laskuvarjohyppyilykin ihan jees ja tykkäisin kyllä mutta se vaatii uudestaan sen kurssin käymistä kun siinä on aikaraja. Niin sit ajanpuutteessa tuskinpa jaksan.

Jollakin formulalla tai vastaavalla tavisautolla esim Ferrarilla (F40 tai 340 modena) radalle vetämään kymmenkunta kierrosta niin siihen ei vaadi kuin pätäkkää ja sitäkään ei kovin paljon. Helposti vähemmän kuin viikonlopun baari riennoissa saattais mennä. Pöh, illassaki menee jo enemmän.

Tallinnassa pääsis tommoisilla, siis normi ferrareilla, ajamaan radalla kelloa vastaan. Ihqu oikeet formulatkin kiinnostaisi - tuskin F1 huumaan pääsen ikinä mut F4 vekottimetkin on oikein kivoja :)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä