The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
En lähde edes yrittämään. Tiedän jo, että surkeaa tulee. On ollut pitkään mielessä tutustua kotimaisiin juureksiin. Kylmiltään on vaan vähän hankala alkaa niistä jotain keksimään. Ei meillä lapsuudesa juureksia ollut, eineksiä vain. Niin on pitänyt itse kehitellä kokkaustaitoja ja aloittaa ihan nollilta :D Täytyy varmaan kysyä, jos joku mun kaveri osaisi käyttää juureksia, että tehtäisiin joskus yhdessä jotain ruokaa.
 
En lähde edes yrittämään. Tiedän jo, että surkeaa tulee. On ollut pitkään mielessä tutustua kotimaisiin juureksiin. Kylmiltään on vaan vähän hankala alkaa niistä jotain keksimään. Ei meillä lapsuudesa juureksia ollut, eineksiä vain. Niin on pitänyt itse kehitellä kokkaustaitoja ja aloittaa ihan nollilta :D Täytyy varmaan kysyä, jos joku mun kaveri osaisi käyttää juureksia, että tehtäisiin joskus yhdessä jotain ruokaa.
Sä osaat kumminkin keittää vettä ja perunoita, eiks je?
Sit osaat myös tehdä makkarasopan.
Että sopassa olis muutakin kuin perunaa ja makkaraa, niin tarttet ”keittojuureksia”. Niit on seoksia valmiina tuorehyllyllä ja pakastealtaassa. Lunttaat niiden tuoteselosteesta mitä on ne ”keittojuurekset” ja sit ostat niitä ja pilkot itte. Sit sulla on soppa ja olet käyttänyt juureksia kuin vanha tekijä.
 
Sä osaat kumminkin keittää vettä ja perunoita, eiks je?
Sit osaat myös tehdä makkarasopan.
Että sopassa olis muutakin kuin perunaa ja makkaraa, niin tarttet ”keittojuureksia”. Niit on seoksia valmiina tuorehyllyllä ja pakastealtaassa. Lunttaat niiden tuoteselosteesta mitä on ne ”keittojuurekset” ja sit ostat niitä ja pilkot itte. Sit sulla on soppa ja olet käyttänyt juureksia kuin vanha tekijä.
Kiitti! Mut mä en välitä keitoista.. :oops:
 
Mä ostin jotain juustoa, oiskohan ollut Vilhoa tai Väinöä tai jotain, viimeisen käyttöpäivän alella tietysti koska silloinhan se maistu parhaalta. Ja nyt tää koko hotellihuone käryää hikisukilta! Voi siivoojarassua huomenissa...
 
  • Tykkää
Reactions: Peyote
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä