The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Hikinen olotila. Tai sit vaihteeksi suolainen ja viluinen, meren jäljiltä. Istut siinä penkillä ja valut joka suolavettä tai hikeä. Yrität polttaa röökiä joka luonnollisesti on ainakin osin märkä. Ja sit se höyryävä, haljennut makkara. Paperissa -oikein hyvällä tuurilla, muutoin sormet palavat. Ja sinappia. Suolaisen rasvaista, sinappia ja olutta. Ja väliin savua. Palanut kitalaki.

=kiuasmakkara.
 
vierailija
Buaaa... Pitäis katsoa taas Highlander että sais vollottaa oikein olan takaa...

Tuo on kanssa hyvä:
Brandon Leen tähdittämä toimintaleffa The Crow kertoo synkän kostotarinan miehestä, Eric Dravenista, joka saapuu kotiin, ja huomaa että hänen (tulevaa) vaimoa, Sarahia, raiskataan rikollisjengin toimesta. Yksi rikollisjengin jäsenistä ampuu häntä, ja hän tippuu ikkunasta alas. Myöhemmin myös Sarah kuolee vammoihinsa.

Vuotta myöhemmin varis astuu Ericin haudalle, ja hän herää henkiin. Synkän ja kivuliaan ylösnousemuksen jälkeen muistettuaan mitä hänelle ja hänen vaimolleen tehtiin, Eric janoaa kostoa. Goottihenkisessä puvussa ja Jokerimaisessa naamarissa hän lähtee lahtaamaan rikollisjengin jäseniä yksi kerrallaan. Niin kauan kuin Varis on elossa, Ericin haavat paranevat salamannopeasti ja hän on kuolematon.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä