Vapaamuurarisymboleita vai vain taidetta?

Jossei tällä saa palstamainetta viimeistään kuralle niin sit ei millään. :whistle:
Tämä on vähän jatkoa ufo-aiheelle, vaikkei ufoista nyt puhuta. Pyramideista kylläkin, ja kabbalistis-vapaamuurariudesta.

Vapaamuurarisymboliikan alkeet, pikakurssi:

-Horuksen/Atonin silmä. Yleensä vasen silmä näkyvissä. Kirkoissakin on "kaikkinäkevän Jumalan silmä" joko kolmion tai pyramidin sisällä. Raamattu ei symbolia tue, vaan päinvastoin se puhuu hahmosta, jonka on uskottu olevan antikristus.
Sak.11:17
17 Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon."

-pyramidi, molempien käsien etusormi ja peukalo muodostavat pyramidin. Pyramidin huippu on katkaistu, sisällä voi olla silmä.

-pöllö
-666, eri tavoin tehtynä, suosittu on ok-merkki eli etusormi ja peukalo muodostavat ympyrän.
- labyrintti
-obeliski
-naamiot
-lasten uhraaminen (Molokille)
-seksin harrastaminen demonien kanssa
Elikäs kaikki pohjautuu Egyptin ja Babylonian uskontoihin.
-lisäksi 2 tornia vierekkäin.
Laitan pikkuhiljaa symboliikkaa.
Katy Perryn Dark Horse.
 
Viimeksi muokattu:
Kattelin sattumalta lasten yhtä Aku Ankan taskukirjaa, Walt Disneyhän oli vapaamuurari. Se taskukirja on uudempia, mutta siinä on Hessu Hopo faaraona ja pikkuankkoja uhrataan alttarille, jossa on kuitenkin joku pomppuistuin.

Muistaako kukaan 80-luvulta elokuvaa Labyrintti, siinä oli David Bowie ja Jennifer Connelly? Se alkaa kun Jenniferin esittämä teinityttö on obeliskipuutarhassa, jossa lentelee pöllö. Labyrintti tietty on okkultistinen symboli itsessään, mutta ei ole mukava katella tuota vauvaa tuon örkkimönkiäisporukan kanssa:


Bowiehan on kabbalisti. Siis tuo leffa oli ihan mun suosikki, mut nyt katson sitä ihan uudella tavalla.

Sitten katsoin pitkästä aikaa kasarihittiä ja huomasin että siinäkin on symboliikkaa:yksisilmäisyys, demonin kanssa sekstaaminen.
Eli vanha lempparini Self Control, ja tuossa linkissä on vähän tulkintoja.

http://mcmolo.blogspot.fi/2014/09/laura-branigan-self-control.html
 
Copy-pastetan....


Scorpionsin ex-basisti Ralph Rieckermann tunnusti vuonna 2012, että hän oli ollut ns. eliitille järjestetyissä juhlissa, joissa ihmisiä murhattiin vain hauskanpidon vuoksi. Näihin eliitin "Hunger Games" teemaisiin juhliin joutui hänen mukaansa maksamaan jopa yli 100 000 dollaria sisään. Joten ne eivät ole pienituloisten hupia.
Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tämä aihe nousee taas esille. Vuosi sitten jo Childs Abuse Recovery sivustolla oli artikkeli siitä, kuinka mm. Euroopan kuninkaalliset ovat ottaneet osaa näihin ihmisten murhaamisjuhliin.

Uhreista suurin osa on teini-ikäisiä lapsia, jotka huumataan ja pistetään alasti juoksemaan metsään ja heidän murhaamisensa on eliitin hupia. Eräs nimettömänä pysynyt silminnäkijä (nainen) kertoi nähneensä Belgiassa järjestetyn ihmisuhrijuhlan aikana, kuinka mm. Euroopan kuninkaalliset osallistuivat näihin tapahtumiin. Nimettömänä pysynyt silminnäkijä sanoi vielä, että kuinka uhreiksi valitaan mm. nuoria Belgian ja Hollannin nuorisovankiloista.
Vuonna 2004 tämä sama silminnäkijä kertoi nähneensä, kuinka nuoria kidutettiin, raiskattiin sekä huumattiin ja lopulta murhattiin. Tapahtumiin osallistui Hollannista hyvin poliittisesti korkea-arvoisia ihmisiä.
Silminnäkijänä ollut nainen kertoi joutuneensa näihin nuorten murhajahti juhliin teini-ikäisenä. Siellä hän näki mm. kuinka 14 ja 16 vuotias poika murhattiin eliittivieraiden toimesta. Lisäksi näitä kyseisiä nuorten murhaamisjuhlia vartioitiin aina Hollannin kuningashuoneen vartijoiden toimesta. Naiselle kerrottiin vielä, että kuinka Belgian kuningas Albert oli läsnä näissä juhlissa.
 

Yhteistyössä