Ricotta vois mennä joo, tai vaikka ihan joku maustettu tuorejuustokin. Siis muulla ku vuohella maustettuRicotta? Niin ja tuo oli tuorejuustoa ei "oikiaa" vuohenjuustoa eli ei niin voimakkaan makuista.
No siltä se haisee, tai siis vuohen hilseeltä itse asiassa - naapurissa oli monta kesää kesävuohi ja haju on tuttuMeinaat että siihen on jauhettu vuohta mausteeksi?
Normi tuorejuustot huonoja tähän kun ovat niin pehmeitä, onnistuisi niilläkin esim. piparjuurituorejuusto makunsa puolesta täyskymppi mutta sitten pitäis pakastaa ennen leikkaamista vähän aikaa. Rullaaminenkin vaikeampaa kun on pehmeää.
Ai, munsta nuo on ihan komeita kiekkoja.Ei haise tää vuohenjuustotuorejuusto yhtään sellaiselta ja noi kiekot ei olleet nättejä, ei yhtään niinkuin piti - syytän (tietenkin kaikkia muita kuin itseäni ) veistä. Valitsin väärän veitsen (liian paksun) lisäksi se oli tylsä. + olisi pitänyt öljyllä sivellä pinta niin ois mennyt nätimmin.
Tai ois tonkin voinut pakkaseen laittaa, puoleksi tunniksi kun ei ole tarkoitus että pakastetaan se vaan että se vähän jämäköityy. Jäätyä se ei saa.
Voinko tiedustella miksi et syö poroa?Todella herkullisen näköistä nam, mut poroa en syö joten ois pakko kieltäytyä.
Tarkoitus oli että toi annos olisi yhden ihmisen alkupala-annos mutta eiii.. Liian paljon, kävisi lounaasta.Ehdottomasti! Jonkin verran paremman ja laadukkaamman näköiset ruoat kuin yleensä tällä palstalla... Jopa vuohenjuustorullankin söisin, vaikkei se lempparini olekaan.
Olisin halunnut tehdä tyyliin sopivaksi niin kastike hilloista. Mut en ollut ottanut hilloja pakkasesta niin en jaksanut ootella.Nyt on kyllä annos ja kuvakulma jne. kohillaan!