The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Sanakokeen varmaan saat tehdä tuonnempanakin ja äikästä sitten kyselet maikalta kaikki mahdolliset monisteet ja luotettavalta kanssaopiskelijalta muistiinpanot.

Mutta ei sun opiskelu tähän kertaan kaadu, jos vaikka pois oletkin, ei millään :). Sä oot fiksu ja hoksaavainen, joten tämän päivän jutut kirit vaivatta kiinni kun olet täysillä mukana. Nythän sulla menis tunnit jokatapauksessa aivan harakoille ja puihin, kun et jaksa keskittyä etkä olla mukana.

Joten huomenna ihan uudella otteella :)! Ootko sä muuten ollu tänään ulkona ollenkaan? Pääsetkö käymään vaikka pienelläkin happihyppelyllä vaikka ihan ittes iloksi? Vois tehdä kummia...


Hä?! Ei sitten ottanut mun lainausta mukaan ollenkaan...voi möh.
Kyl mä tien ettei elämä tähän kaadu, ja neuvoteltavissajan noi on. Se äikän opeki kertaa edellisen tunnin aina tunnin alussa, et varmasti kyllä pääsee mukaan. On vaan tyhmää pinnata ko oikeasti haluaisin mennä.

En oo käyny ulkina, ei jaksa. Eilen köpöttelin neljisen kilsaa aamupäivällä ja puolikas pyöräili, mut se vaan väsytti entistä enemmän. Koulussa meinasin sit nukahtaa tunnilla. Nyt ei kyllä rahkeet riitä komentamiseen ja lapsen perässä juoksemiseen ulkona.

Tää on perseestä.
 
"HopeaToffee"
:wave:

..nooh..eiköhän se sullekin iske jumpaksi kun jälkikasvu heittää temput terävät ja mieskin siinä rupee kärsimään omia pms- oireitaan....:snotty: :ashamed:

Sitten ei muuta kuin keppijumpalla osoittamaan kummallekin ulko- ovea ja ei muuta kuin sohvanvaltaukseen ;)!
Kipittää oitis hakemaan siivouskomerosta mopinvarren valmiiksi.

Kahvia kenellekään? Täällä olis just tippunu.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Äkäinen Hra Majuri;30709103:
Olipas hyvää sapuskaa, spagettia ja jauhelihakastiketta :p
Tota sais olla meillä alvariinsa tekemässä, jos tirpanalta erehtyy päivän toiveita kyselemään.

Nyt vuorossa jauhelihapiffejä, kierremakaroneja (mitälie ovatkaan hienolla nimellänsä) ja pannulla pyöräytän vielä runsaastipaljon sipulia sekä porkkanoita :p...plus vielä vihreetä jäävuorisalaattia perustompskujen ja gurggujen kera. Ja ihan on sama kelpaako vai ei, tätä nyt tarjotaan.
 
:wave: kotona taas. Onneksi alkoi sataa, en ois jaksanut enää yhtään! Jokaikistä lihasta kolottaa. Hetkittäon jopa miettii, miksi ihmeessä odotti duunien alkamista. :xmas:

No, äkkiä tähän taas tottuu.
 
Suunnittelen jo lauantain täsmäiskuostosreissua. Tehdään melkein kuin yhden pysähdyksen taktiikalla. Muksu venyy kuin juolavehnä, joten mitään ei ole varastossa paitsi viime syksyinen haalari. Pakko vääntää kaupoille ja sovittaa. Puistattaa jo etukäteen.
 
Mun päiväunet peruuntu ko puolikas tuli kainaloon ja kuorsaus alko kuulumaan tos neljän tienoilla. Se olis tietäny yöunien venähtämistä vähintään 23 asti, nii sain huijattua sen suihkuun piristymään.
Mitä tirppa sanoo, jos sen herättää unosilta?
Raivoaa. Antaa koisia puol tuntia, se virkistää ja päästään illalla vielä nukkumaankin.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä