Päivi Räsänen haluaa mamujen vievän sun työpaikan

  • Viestiketjun aloittaja Hyvä Päkä!
  • Ensimmäinen viesti
hallitsematonta
Tuohan Räsäsen ja Vihreiden ehdottama täysin vapaa työperäinen maahanmuutto tarkoittaisi täysin hallitsematonta maahanmuuttoa: Mamu perustaa pitserian ja haalii sen jälkeen entisestä kotimaastansa 10 sukulaista pitseriaansa "töihin"...
 
"..."
En jaksa lukea tuota Juttua. Mutta hesarin kk-liitteessä oli juttu bussien huolto/siivousfirman perustaneista Sri Lankasta tulleista tamileista. He olivat yrittäneet saada kotimaastaan paria tyntekijää itselleen suomeen, mutta eivät saaneet lupia näille henkilöille. Ja voin kuvitella, että harva kantasuomalainen lähtee rankkaan yötyöhön minimipalkalla. Ja toisaalta samaan aikaan maahanmuuttajia otetaan Suomeen ihan vain sossun tuilla elämään.
Eli jotain korjaamisen varaa asiassa on.
 
ok?
[QUOTE="...";30691668]En jaksa lukea tuota Juttua. Mutta hesarin kk-liitteessä oli juttu bussien huolto/siivousfirman perustaneista Sri Lankasta tulleista tamileista. He olivat yrittäneet saada kotimaastaan paria tyntekijää itselleen suomeen, mutta eivät saaneet lupia näille henkilöille. Ja voin kuvitella, että harva kantasuomalainen lähtee rankkaan yötyöhön minimipalkalla. Ja toisaalta samaan aikaan maahanmuuttajia otetaan Suomeen ihan vain sossun tuilla elämään.
Eli jotain korjaamisen varaa asiassa on.[/QUOTE]

Esim SDP ei suvaitse työperäistä maahanmuuttoa, mutta työperätön maahanmuutto on ok...
 

Yhteistyössä