kiva tietää muistakin tuotteista,kuin vaan kaurakermasta.Olen käyttänyt soijakermoja pataruoissa. Eri tuote kylläkin, mutta ei maistunut mitenkään erilaiselta.
Mie oon kyllä käyttänyt aiemmin esim soijajugurttia, ei vissiin ole allegiaa vai voiko siis olla allerginen vain soijamaidolle?Pastakastikkeisiin ja pataruokiin oikein hyviä. Soijan kanssa tietää ekasta kerrasta, onko allerginen sille.
Yosan kaurajugurtit on kans hyviä Niissä on vielä aika laaja valikoimakin eri makuja.Kahvikirahvi, kiitti lisävinkeistä.
Hopeatoffee, Alpron soijajugurtit on hyviä.
Rainbowin jugurtit ok, soija maistuu kyllä aika vahvasti.
nostoNo Paula jättää sitten ostamatta mokomat tuotteet.
Mie en kyllä kysynyt mitä vikaa kyseisessä tuotteessa on.
Nyt on varmaan vedetty pois markkinoilta?nosto
Oliko sama koostumus jo alusta?Nyt on varmaan vedetty pois markkinoilta?
Miksi kesti niin kauan?
En tiennyt etyleenioksidista tuolloin...se yks noista on sitä.Alkuperäinen kirjoittaja Kaietyleenioksidi sta. ..:No Paula jättää sitten ostamatta mokomat tuotteet.
Mie en kyllä kysynyt mitä vikaa kyseisessä tuotteessa on.