Perjantain tiskoteekki!

Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: feger ja 9MM
9MM
Okei nyt laitan sitten lispetti se laiskottelee sanojaan poistelee toisessa ketjussa paimentassa sielun sotilaita tarpeissaan, Mut on lady hiljanen sanat loppuu kesken nyt vauhtii ladynen tai laulan sut maton alta puhtaalla polakalla toiseen universumiin kuin oisit vetänyt bumii nyyt ladyy haluun kuulla sun riiimii elää jumi siellä pois stressi mielestä vai onko sanat jo sulla pitkällä kielessä selittämässä anopille stooria vai immpaatko sä oikeesti klooria siellä uimaaltaassa mielen gynelogisessa sektiossa raamiessa rajatuissa niinkuin säkki mäellä kello kukkuu sun käessä jso et nyt heitä riimiä niin kuin kukko tunkiolla oot poissa luvun laskusta ja kirmaat vaan puolittain vapaalla pellolla poissa kello aikataulusta poissa sana sotilaan pilkanlaskusta.
 
9MM
9MM
CCr - Bad Moon Rising

https://www.youtube.com/watch?v=UYnySGM9dQA

(Milli, mä niin tykkään hevistä. :( Mitä synkempää sen parempaa... Mutta ehkä en sitä tänne enemmälti linkkaile vaan kuuntelen ihan keskenäni. :)
elä höpötä vaan laita mistä diggaat elä laita mya miksää musa natsiks :) tämä on vapaa merirosvo radio kuuntelijat päättää itse en ole radio toimittaja joka pistä äelviksen siiiiiiis laitaaaa iha mitä vaaan :)
 

Yhteistyössä