The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Alkuperäinen kirjoittaja KyöpelinVuori;30412706:
- kahvia
- piparkakkutaikinaa
- sihijuomaa
- maitoa
- riisiä

Mie pistin just riisipuuron uuniin hautumaan :p. Harmi kun en hokassut ostaa glögiä.
Riisti puuroa, NAMS!:p Jospa huomen aamuna laittais itekki puurova.:)

Mää tuon siullekki glögiä, just olen menossa uuestaan kapoille.=)
Toivottavasti siellä on Marlin glögiä, muut on ihan hanurista.
 
Glögi vois olla kiva. Tsihhejä en juo, oon tipattomalla. Mutta kermaviilin vois hakea niin sais tehtyä porkkanoille dippiä. Ja vaikka joku tofupaketti niin vois riisin ja vihreiden linssien kanssa syödä semmosta sitteko kaveri tulee.
 
...kylillä käyty kaupoilla, sitä ennen piti todellakin mennä lintassa nuo meijen hiekkatiet mitkä oli ihan iljakkaalla kuraloskalla - olihan hauskaa :D. Sitten kunnon tiellä maltoin mennä ihan kiltisti.

Hassunaan oli kyllä ihmisiä liikenteessä mutta ei tuo menoa haitannu, vallankin kun ite sain seikkailla huuli pyöreenä ja ettimällä ettiä tarvikkeita - olivatpa ehtineen parin välipäivän aikana myllätä kauppaa aivan miten sattuu mukamas järjestellen |O :D. Sinänsä hauskaa oli kyllä huomata, kuinka sitä onkaan tottunut kaupassa käydessään etenemään siinä tietyssä järjestyksessä ja sitten kun onkin tavarat muuttaneet paikkansa niin hajallahan sitä on :snotty:

Ehdin kuin ehdinkin vielä leikkimään pihallekin ja tuli korkattua ensimmäiset pulkka- ja liukurimäetkin...ja juu, luisti hyvin mutta voe hemmetti, kun oli märkääkin :D - nyt on niin paljon vaatteita kuivumassa paikassa jos toisessakin, jotta! Mutta hauskaa oli.

Ja kohta singahdan keittiötä sotkemaan eli leipomaan. Ohjeessa on suklaata, suklaata ja sulkaata :p - eli ei voi tulla muuta kuin sairaan hyvvää!
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
IhQ
Ja voi kissaparkoja. Yritän täs vahtia mut koko ajan joku on menossa sängyn alle kissaa etsimään. Äsken olivat saanu houkuteltua pois sängyn alta ja vieneet lastenhuoneeseen, oven kun avasin niin kiireellä kissa ryntäs sieltä. V*ttu kun nää synttärit menee aina tähän vaikka mitä sanois.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä