Suihinotto tekniikka

  • Viestiketjun aloittaja lo5a
  • Ensimmäinen viesti
"hmmmmmm"
[QUOTE="buu";30319835]Toinen käsi on munassa ja toisella kädellä välillä hyväilen kiveksiä.[/QUOTE]

Tekeekö munassa oleva käsi vatkausliikettä? Kai se muutakin tekee kuin vain on siinä?
 
Uusavutonta?
[QUOTE="hmmmmmm";30320036]Tekeekö munassa oleva käsi vatkausliikettä? Kai se muutakin tekee kuin vain on siinä?[/QUOTE]


Jospa miehen yllättämiseksi ihan omatoimisesti käytännössä kokeilisit, mitä kaikkea keksitkään sillä kädellä samaan aikaa tehdä...
 
yleensä
yleensä pidän toista kättä miehen reidellä tai alamasulla ja toista siten, että peukalo, etusormi ja keskisormi on peniksen ympärille liikkeessä ja samalla nimetön, pikkurilli ja kämmen hieroo kiveksiä
 
Alkuperäinen kirjoittaja pysytääntarkkana;30320122:
On olemassa. Jotkut käyttää hampaita niin et on hampaanjäljet mulkussa. Muna on herkkä laite, ei sitä saa purra. Eli vinkki ämmille: älä käytä hampaita ottaessasi suihin!
Jaa? Ei ole onneksi tullut vastaan purijoita mutta olet oikeassa
 
"nuori"
Osasin ekalla kerralla ottaa suihin kuulema todella hyvin (mies yllättyi, ettei hampaani osuneet kulliin ollenkaan ;) ). En ymmärrä, miten vaikeaa on olla hinkkaamatta niitä hampaita siihen kulliin :D .
 
"vaimo"
Milloin mitenkin. Joskus mies tykkää täysin ilman käsiä annetusta ja joskus pussien nypläämisestä, joskus g-pisteen. Ilman minkäänlaista hammaskosketusta on kyllä todella vaikeaa kun mun takahampaitani ei saa niin erilleen, että vehje mahtuisi siitä niin väljästi ettei yhtään ottaisi kiinni jos annan vaikka syväkurkkua, enkä vain pyörittele nuppia suussa. Mutta ei se kyllä haittaa ja mies jopa hieman tykkää kuulemma hampaista. Ja tarvii asento valita vain huolella jos ottaa sitten liikaa.
 

Yhteistyössä