The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Noku en vaan saa sitä autoa toimimaan niinku haluisin. Ope kehuu että välillä onnistuu hyvin ja kun tiedän kuitenkin mitä pitäis tehdä, miten liikenne toimii mutta sitten välillä taas..ajotukset kusee, lähestymiset kusee ja kaikki on välillä niin hevletin vaikeeta.
Kaikki autot sais ampua kuuhun.
Ei jaksa.
No se on sitä oppimista,kyllä se opettaja ihan asiasta kehuu ja opastaa jos menee väärin.Älä nyt ota turhaa stressiä jos tuntuu että inssin lähestyessä ei ole valmis niin voithan sä ottaa muutaman lisätunnin siihen ajoon. Ei pidä antaa pelon ja vitutuksen pilata kaikkea.Hyvin se menee,se on vaan auto ja sä olet kuski:)

Ei se munkaan autokouluilu aikanaan ollut mikään kovin hääppönen suoritus,kirjalliset meni toisella läpi ja inssi ekalla mut sekin tais mennä just ja just et inssimiehellä oli hyvä päivä ja anto kortin vaikka mokasinkin niin et olis voinut olla antamatta sitä korttia.
Kyllä sä siitä selviit ja sit saatkin ruveta miettimäänm millasen ihanan kauppakassin hankit:)
 
  • Tykkää
Reactions: IhQ
..jahas, nyt saa puikot lentää nurkkaan ja tämä eukko ryhtyä liikennepoliisiksi, jotta saan nämä ylienergiset ja -ääniset ipanaiset etes joskus ja jossain vaiheessa vaakatasoon ja hiljaisiksi :wave:


...mie niin nyt ootan ja vartoon tuota hiljasta aikaa :snotty:...ja ois se joskus kiva olla olemati niin aikuinen ja vastuullinen ja kaikkien tuskien kantajana....

Mutta - iloa kohti =) ja sen yli!
 
Ihq:lle :hug:

Eipä se munkaan autokoulu menny ihan niinku strömsössä, kuitenkin kortit (B,C) tuli saatua viimein, vaikka musta tuntu aluksi, etten saa sitä kuorma-autoa edes liikkeelle, saati parkkiin. Nytte mä oonkin sitten 8 vuoden aikana rullaillu autolla enempi, kuin toiset koko ikänsä aikana. Auto, kuin auto taipuu mun käsittelyssä jne..

Joten, älä stressaa, kyllä se siitä. Ihan varmasti, ajamista, ei opi kuin ajamalla, ethän sä osannu ilman apupyöriäkään polkea heti, vaan opettelun kautta sekin sujui, niinkuin moni muukin asia. Hyväksi kuskiksi kukaan ei synny, vaan tosiaan mitä enempi ajaa, sitä paremmin oppii.

Nyt mä lähen iltapalalle ja nukkumaan, alkaa uni painaa silmää :kiss: HY kaikille.
 
  • Tykkää
Reactions: IhQ
viime sunnuntaina kun täällä sienistä puhuttiin niin metsäänhän piti mennä. oikaistiin sitten koiran kaa tuosta pusikon läpi. jotain takiaisia siellä oli. puoli tuntia vietettiin keskellä peltoa boxereilla ja nypittiin miljoona itiötä verkkareista. koirasta niitä sit kotona kammattiin kolme tuntia. sieniä kyl löytyi mut ei ne piirakkaan kerennyt kun pannulta söin ne.
 
Niin ihq. Kysyin kun jossain tuli puhetta et asutte kaksiossa. Lohduttavaa ettei kaikki lapsiperheet meitä lukuunottamatta asu isoissa taloissa joissa on omien huoneiden lisäksi harrastetilat erikseen. Ei sillä, kiva jos jollain on, mutta on kiva saada vertaistukea ettei ole ainut vähän tiiviimmin asuja :D
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä