The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
meillä taas äiti ei oo koskaan meikkaillut niin ehkä se on tarttunut muhunkin. kuitenkaan en jotain puuteria ja valokynää pidä meikkaamisena sillätavalla. silmiin en osaa laittaa mitään kun hieron silmiäni usein ja muutenkin lääpin naamaani niin ei siinä mikään meikki edes pysyis.
Ripsiväriä äiti kanssa aika usein käytti.
Enpä mäkään pahemmin meikkaile.
Lähinnä ripsiväriä, toisinaan puuteria, joskus saatan laittaa ehkä kajalia ja luomiväriä.
 
Meikkaus yleensä, ei kyllä oo mun juttu. Kulmat on huoliteltu ja värjätty samalla ku käyn kampaajalla. Ripsaria sipasen joskus ja laitan hajuvettä. Siinä mun meikkaukset. Pari kertaa vuodessa saatan käyttää luomiväriä ja kajaalia, mutta puutereita, enkä meikkivoiteita koskaan.
 
Kassi pakattu tirpalle huomista varten. Nyt on lukujärjestys ja pyydettiin ottamaan reppu mukaan. Ostin söpön pienen Hello Kitty -repun. Isoa reppua en raaski laittaa vielä noin pienen selkään. Väärän mallisella koululaukulla se munkin selkä aikoinaan pilattiin.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: famipala
...mitäpä tullee kun laitetaan vehnäjauhot,sokerit, rasvat, piimät ja leivinjauheet sekasin ja vielä tyrkätään uuninkestävää vaniljakastiketta, läjä omppuja ja runsas kourallinen jos toinenkin punaherukoita ja lykätään vielä toviksi uuniikin....:rolleyes:


Perkules, remonttia :snotty:. Pitää peili maalata mattamustaksi. Taijan heittää vielä liekit kylkeenkin :snotty:
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä