The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Voiko olla ihanampaa, aurinko ja lämpö tuntuu iholla, ruusut tuoksuu ja käy pieni tuulenvire. Mie nautin. :) :heart:
 
Voi paska, tultiin sit taksilla uimakoulusta.. Oli oikeesti hiuskarvan varassa etten liuennu terassille vetämään päätä täyteen..


Krut: muista jatkossa jättää vähän nurmikkoo ajamatta, ihan kaikelta varalta.. :p
 
Famipala, toi pumpputermari pitää kahvin kuitenkin aika tuoreena, jos nyt ei montaa tuntia seisota siinä. Meillä kahvi loppuu termarista tunnissa ehkä puolessatoista.
 
Päiväääää!!!

Ei sais juu valittaa mutta helvatti sentäs kun tulii helle yhellä kertaa,tuntuupi taas päässä kovin ikävältä. Työpäivä meni leppoisasti ja enää 4päivää töitä:)

Eilinen ilta meni vituiks,lähdin syömään kun kutsu kävi ja alkuun oli ihan jees mutta sit joskus ruokailun jälkeen leimahti ja tuli riitaa kaverin kanssa joten lähdin ovet paukkuen menemään.Ja sain perääni vittumaisen viestin:( Tuli tosi kurja olo...soitin perään ja yritin sovitella, mutta kovaääniseksi meni sekin. Sitten soitin tänään ja nähtiin ja kai saatiin sovittuakin,varmistin vielä viestillä ,että ollaanko ok ja ilmeisesti ollaan. Mutta olo silti aika kurja kun silleen meni riitelyksi ja vaikka on sovittu niin tuntuu, että asiat ei ole kuitenkaan ok.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä