Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää, HopLoppiin ei omia eväitä!

  • Viestiketjun aloittaja "vesipullo"
  • Ensimmäinen viesti
dbdjbj
Me ollaan ostettu kahvit hoplopista ja sitten otettu kassista omia eväitä lisäksi. On maidoton ja gluteeniton dieetti sun muuta allergiaa, joten ei todellakaan viitsi ottaa riskiä ostamalla niitä hoplopin omia ruokia...
 
D1-äiti
Vain kerran HopLopissa käyneenä utelen, että millaista evästä siellä on tarjolla?

Mulla on 1-tyypin diabeetikko-lapsi, jonka täytyy saada syötävää verensokerin laskettua (liian) alas ja mielummin annan silloin sellaista, jonka tiedän toimivan juuri lapselleni parhaiten. Esim. pelkkä pillimehu nostaa nopeasti, mutta myös laskee nopeasti jolloin taas ollaan siinä pisteessä, että hiilareita tarvitaan...

Ihan ok, jos kahvilan tarjonta on monipuolista ja edes osittain meille käyvää.
 
kyykkyvatkaaja! harmaana
[QUOTE="vesipullo";29979506]
Kauhea mekastus ja mellastus yksien voileipien takia joita saa siitä kahvioista vaikka mitä sorttia.

Luulisi että jokainen ne säännöt osaisi ja tajuaisi että vain oma vesipullo on tuonne sallittu.[/QUOTE]


Me tykätään käydä HopLopissa. Ikävä kyllä siellä on saatavilla vain hampurilaisia syötäväksi. En halua syöttää lapsille roskaruokaa, joten otan kylmästi vaan eväät mukaan. Samoin tykkään käydä SnadiStadissa, mutta sielläkin suurimmaksu osaksi on vain pakasteroskaruokaa, limppareita, jäätelöä ja muita herkkuja.

On toki ikävää, että lasten paikosisa on tarjolla vain roskaruokaa.
 
"hotmama"
Joka kerta kun on käyty siellä on joku vänkäämässä tästä samasta asiasta.

Tää on ihan selvä homma: jos saa tuoda omat eväät, nousee lipun hinta. Itekin tykkäisin ottaa eväät kun ei noi ranskikset innosta, mutta hyvät katteethan ne ruuasta saa. Parempi ei omia eväitä -sääntö kuin korkeampi lipun hinta.

Jos ei halua maksaa Hoplopin ruuista, voi syödä ennen sinne menemistä ja lähteä kun tulee nälkä. Kyllä siinä hyvin jää tuntitolkulla leikkiaikaa. Pätee myös allergikkoihin.
 
D1-äiti
[QUOTE="hotmama";29979767]Jos ei halua maksaa Hoplopin ruuista, voi syödä ennen sinne menemistä ja lähteä kun tulee nälkä. Kyllä siinä hyvin jää tuntitolkulla leikkiaikaa. Pätee myös allergikkoihin.[/QUOTE]

Tämä on täysin selvää varmasti jokaiselle... Toivottavasti ;)

Oma lapseni ei voi odottaa paria tuntia jos verensokeri laskee liikkumisen ansiosta liikaa. Silloin täytyy olla evästä hyvinkin pian saatavilla tai seuraavaksi on ambulanssi pihassa ja lapsella glukoosi-iv:nä kädessä.
 
Me tykätään käydä HopLopissa. Ikävä kyllä siellä on saatavilla vain hampurilaisia syötäväksi. En halua syöttää lapsille roskaruokaa, joten otan kylmästi vaan eväät mukaan. Samoin tykkään käydä SnadiStadissa, mutta sielläkin suurimmaksu osaksi on vain pakasteroskaruokaa, limppareita, jäätelöä ja muita herkkuja.

On toki ikävää, että lasten paikosisa on tarjolla vain roskaruokaa.
Onhan se toki ihan kamalaa että joskus olis otettava sitä mitä on. Minusta aikunen ei voi elää "mää haluun"-asenteella jos ei oikeasti ole syytä poiketa säännöistä. Opetat lapsetkin siihen että säännöt on kierrettäväksi. Vai ravaatteko te sielä viikoittain?
 
fnjsK
Mä en ole ikinä ostanut muuta syötävää tai juotavaa kun itselleni kahvin. Enkä vienyt omia eväitä. Syömme lämpimän ruoan ennen sinne menoa. Kyllä sillä useamman tunnin pärjää. Koskaan eivät ole lapset pyytäneet mitää syötävää.

Mutta jos nälkä yllättäisi niin tottakain ostettaisi sieltä. Ikinä en kehtaisi mitään omia eväitä alkaa kaivamaan kassista.
Allergisia lapsia tuntuu nykyään olevan vähintään joka toinen :)
 
dhdhdhdh
Hoplopin funktio on kaiketi tarjota lapsille sisäleikkipaikka ja siitä maksetaan rannekkeen hinta kun mennään sisään. Joten vertaaminen siihen, että mennään kahvilaan omin eväin on aika lailla typerä. Hevonpaskat me ruveta Hoplopin törkyhintaisia voileipiä syömään, johan tulee välipalahetkelle hintaa. Meillä on aina jotain pientä mukana siltä varalta että tulee nälkä kesken riehumisen. Syömme kyllä hyvin ennen sinne menemistä. Lapselle ostan sen jäähilejuoman kun se ikään kuin kuuluu reissuun. Välipala napataan suuhun jossain välissä, mitään pöytiä ei tarvitse varata sitä varten. Joskus kyllä katson että ilmeisesti jotkut menevät sinne pääasiassa syömään. Yleensä pöydässä silloin istuu reilusti ylipainoinen äityliini kolmen yhtä lihavan mukulan kanssa...
 
fgjhrtt
[QUOTE="just";29979851]Jos ei oo rahaa ostaa hoplopin tuotteita, ei voi olla rahaa mennäkkään kyseiseen paikkaan.[/QUOTE]

Kyllä meillä on varaa mennä Hoploppiin leikkimään muttemme mene sinne syömään. Siihen meillä ei todellakaan ole varaa. Eikö ole kauheaa, joillakin voi olla rahat vähissä mutta haluaa silti järjestää lapselle jotain hauskaa.
 
"onnikka"
Suomalaiset nyt ovat sellaisia sääntöjeesustelijoita etten yhtään ihmettele tämänkään ketjun sisältöä. Minä en todellakaan välitä noudattaa kaiken maailman idioottimaisia sääntöjä joita tästä maasta löytyy, lakia pyrin kyllä noudattamaan. Olen sitten moukka tahi en ;)
 
Täälä on hoplopissa vaihtoehtoja hodarista muusiin ja lihapulliin. Sämpylöitä on. Ei pelkkää roskaa. Jos en halua ostaa, syömme ennen menoa tai jälkeen.
Mutta onko siellä vaihtoehtoja myös esim. vegaaneille tai muille, joille ne hodarit ja lkihapullat eivät käy? Aina ei todellakaan voi ottaa sitä, mitä on tarjolla (kuten joku toinen kirjoitti), koska jo monet sairaudet vaativat tietynlaista ruokavaliota. Oma kokemukseni huvipuistojen yms ruuasta ei valitettavasti ole kovin hyvä.
 
loppi
[QUOTE="hmmmmmm";29979586]Hintoihin on laskettu, että todennäköisesti moni syö siellä. Hinnat olisi kalliimmat jos ruokapaikkaa ei olisi. Yksinkertaista.[/QUOTE]

Senkus syöt vaan. Itse en ole koskaan syönyt kahvilassa enkä syö.
 
asd.a
Alkuperäinen kirjoittaja Mörköäiti;29979981:
Mutta onko siellä vaihtoehtoja myös esim. vegaaneille tai muille, joille ne hodarit ja lkihapullat eivät käy? Aina ei todellakaan voi ottaa sitä, mitä on tarjolla (kuten joku toinen kirjoitti), koska jo monet sairaudet vaativat tietynlaista ruokavaliota. Oma kokemukseni huvipuistojen yms ruuasta ei valitettavasti ole kovin hyvä.

No ainakin hedelmiä on ja salaattia. Ymmärrän jos on terveydellisiä syitä miksi ei voi syödä jotain niin pitäisi voida tuoda omia eväitä.
Mutta esim. vegaanit noudattavat tiettyä ruokavaliota ihan omasta tahdostaan niin voivat syödä kotona tai pysyä siellä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja en tiedä mutta...;29979540:
Säännöt on säännöt. Ymmärtäisin siinä tapauksessa jos ei oikeasti ole rahaa ostaa tai jos on esim. allergioita, ja hoplopista ei löydy ruokaa allergiselle.

Ne harvat kerrat kun on käyty hoplopissa on allerginen saanut pitää omat eväänsä. Oon siis myyjältä kysynyt jo mennessä asiaa, että nyt on näin että saako teiltä evästä joka on -ton, -ton,-ton ja -ton,vai voiko tämä syödä omat eväät. Ei nimittäin oo sopivaa sieltä vitriinistä valmiina löytynyt.
 
"Jenis"
Uskomatonta että tästäkin täytyy vääntää - Hoplopin säännöt sanoo että ei omia eväitä, eli jos ostat lipun, ostat samalla myös säännöt. Ja kuten aina, superallergiset poikkeuksen poikkeukset ovat asia erikseen.

Meidän Hoplopissa on muuten pastaa, salaattiannoksia, täytettyjä ruisleipiä, hedelmiä yms. terveellistäkin syötävää (nykyään).
 
vieraat
[QUOTE="vesipullo";29979553]Minä olin yllättynyt kuinka laaja tuo heidän ruoka tarjontansa nykyään on ;)
sillä on mm pilttiä kuin hedelmiäkin myynnissä
ja monenmoista erilaista kokoista ja näköistä leipääkin löytyi.
Toki hinnat ei mitään edullisia mutta jos sen kerran sinne menee niin ehkä kannattaa ruokkia lapset kunnolla ennen sinne menoa ja varata vain se vesipullo mukaan tai ostaa se 3e sämpylä ;)[/QUOTE]

Me oltiin siellä pitkä päivä viimeksi perheen kanssa, yksi lapsista on todella allerginen. Oltiin etukäteen sinne jo soitettu ja varmistettu, että lapselle löytyy varmasti sieltä sopivaa ruokaakin.

Paikan päällä sitten todettiin, että lupauksista huolimatta sitä lapselle sopivaa ruokaa ei juuri ollut. No okei, kyllä tuollainen alakoululainen toki pärjää sen päivän, vaikka saa köyhät eväät, mutta olihan se kurjaa lapselle itselleen.

Toinen yhtä paha paikka on FunPark ideaparkissa. Etukäteen varmistamisesta huolimatta lapselle oli paikan ravitolassa tarjolla keitettyjä perunoita ja kurkkua...

Ja ennen kuin kukaan sanoo, että pakkoko sen allergisen kanssa on mennä sellaisiin paikkoihin, niin joo, kyllä on pakko mennä, koska jopa mega-allerginen lapsi ansaitsee ihan normaaliakin lapsuutta huvituksineen.
 
plaa
[QUOTE="vesipullo";29979506]Kävimme aamupäivällä lapsen kanssa HopLopissa ja eikö sinne joku mamma parkkeerannut viereiseen pöytään ja kovaan ääneen valitti kuinka ne eväät jäi nyt autoon ja toinen vanhemmista ne sitten hakemaan.
Perhe levitteli eväänsä pöytään kun myyjä huomasi tilanteen ja meni sanomaan asiasta ja tämähän ei tietenkään heille käynyt ettei omia eväitä voisi siellä syödä.
Kauhea mekastus ja mellastus yksien voileipien takia joita saa siitä kahvioista vaikka mitä sorttia.
En tiedä suostuivatko lopulta ostamaan kahvion leipiä vai lähtikö pois kun itse olimme juuri lähtöä muutenkin tekemässä niin en viitsinyt jäädä kyttäämään minkä episodin tuo perhe lopulta nosti :D
Toki sen mitä nyt kuulin siihen kun itse olimme naulakoilla kenkiä ottamassa jalkoihin.

Luulisi että jokainen ne säännöt osaisi ja tajuaisi että vain oma vesipullo on tuonne sallittu.[/QUOTE]

yleensä tuollasis paikois on myynnis vaan lisäainesontaa. Täällä vastaavas paikas ei oo mitään terveellistä myynnissä joten omat eväät on.
 

Yhteistyössä