Voitaisiinko keksiä porukalla joku ruoka-aineallergia, jonka varjolla saa ihan varmasti omia eväitä syödä, kun ei heillä ole sopivaa tarjota? Mikä se voisi olla?
Mun mielestä tuo omien eväiden tuonti nousee selkeästi esiin aina HopLop ja fiksu bisneksenpyörittäjä ymmärtäisi että nyt on asiakaskunnalla eri tarpeet ja toiveet, mitä heillä on tarjota. Eli kysyntä ja tarjonta ei kohtaa.
Itse HopLopin vetäjänä selvittäisin että miksi niitä eväitä halutaan niin väkisin tuoda, miksi ei yrityksen oma ruokatarjonta kelpaa ja tekisin muutoksia sen mukaan. Onko kallista, kestääkö kauan?
Itse en ole käynyt, joten en osaa sano onko ruuan laadussa jotain vikaa, lihapullat ja muusi ainakin kuulostaa ihan normiruualta ja ne ainakin IKEA:n versioina kelpaavat paremmin kuin hyvin lapsiperheille.
Mutta siis, jotain kannattaisi yrityksen muuttaa.