The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
mee ihmeessä ja pokaa sieltä joku kunnon uros
No luulenpa ettei sieltä mulle löytyis mitään...hääpari on 10v nuorempi joten oletan vieraiden olevan myös sitä luokkaa.Ja koska kyseessä sukulainen niin koko sukuhan siellä sitten kyselis ja ahdistelis kysymyksillään.Ja kyseessä kaksi "parempaa" perhettä niin tällänen tavis ei siellä viihdy...monestakin syystä.
 
Rakkauden juhla...ja paskat. Pukkas hääkutsua kesälle...en mene,se on varma. Jos ei muuten jo ituta tää elo niin pitäs vielä juhlia toisten rakkautta. Ei tule tapahtumaan.
:hug:...mitäs jos uhallakin repäisisit ja menisit juhliin ja nauttisit pöydän antimista, jos nyt muutoin ei juhla nappaakaan, ja näyttäisit koko seurakunnalle (ts. suvulle) että sulla pyyhkii - jos nyt ei sitten loistavasti -niin hyvin kuitenkin :).

Ja jos äityvät, kuten noissa sukujuhlissa usein tahtoo, utelemaan sun miesrintamauutisia, niin pistät pökköä pesään - sanot vaikka että ens vuodeksi on kirkko jo varattuna ;)...Hannan kanssa virallistetaan suhteemme....:rolleyes: (joo, tiiän että umpihetero olet mutta tietääkö sun kumminserkunkaimanmummo..)

Vois vaikka vähälle ajalle vaikka pukata hiljaisuutta.....tai sitten ei, kettuko noista sukulaisista tietää :D

Mene vain juhliin, sitä tiedä jos vaikka siellä oliskin äksöniä :)
 
  • Tykkää
Reactions: Asiankannattaja
Lasten kanssa, ne asuu mun kanssa täällä kämpässä ja (ex)äijä huinii kännissä pitkin kyliä..
:hug: - kultapieni...kun kerran mies ei ymmärrä mitä ja miten suurta onkaan menettämässä, niin eihän se suinkaan sitä tarkoita omalla kohdallasi, että sun täytyy ehdoin tahdoin kärvistellä...

Lähde lasten kanssa vaikka jonnekin tai sitten soittelet itsellesi sinne seuraa? Mutta ennen kaikea muista tässä hankalassa ja voimia syövässä tilanteessasi, että: sä olet loisto tyyppi, ihana ihminen :) :heart:!
 
  • Tykkää
Reactions: HopeaToffee
...viimonen muffinipellillinen uunissa paistumassa...raparperimuffineita ja valkosuklaasydänmuffineita...:p

Appelsiinisuklaakakku otettu pakastimesta sulamaan....täytekakun pohja otettu sulamaan...kohta sitten sen täyttämisen kimppuun...

On raivattu joskin myös raivottukin - perinteisesti siis menee :D
Ja niin maan perusteellisen vihjailevasti puhuttu pehmoisia tuolle yhdelle yksilölle :heart:..ja nipistetty sieltä ja hivelty täältä ja :p...:O :O :O - niin puhuu kyllä joku jauhopölyallergia :rolleyes:
 
  • Tykkää
Reactions: Kais ja HopeaToffee
Raskasta :hug: ole armollinen itsellesi ja mee siitä, missä aita on matalin. Pidät muksut ruoassa ja ittes kasassa, se riittää. Ajan myötä helpottaa. Oisko ketään kaveria, jota soittaa kahville?
Juu kaveri tossa käviki äsken... Kai tää tästä ajan kanssa, raskainta tulee olemaan se ku se yks selviää ni voi olla että alkaa kinisemään mua takas
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä