alkuperäinen kysyjä
Entä jos se ei olekaan huonommin raskautuva?Miksi sen huonommin raskautuvan pitää se lapsi vääntää? Siinä on kaksi naista kuitenkin...
Entä jos se ei olekaan huonommin raskautuva?Miksi sen huonommin raskautuvan pitää se lapsi vääntää? Siinä on kaksi naista kuitenkin...
Entäs jos se korjaisikin? Katsopa tarkempi viestini, jossa hieman avaan taustojaMun mielestä ihan asiallista koska hedelmöityshoidot ei heidän kohdallaan korjaa mitään biologista vikaa tai sairautta. Kahden naisen nyt ei vaan kuulu saada keskenään lapsia. Joten yhteiskunnan varoista ei tarvitse maksaa hedelmöityshoitoja, jos eivät voisi muutenkaan tulla keskenään raskaaksi.
En vastusta naisparien lapsia mutta en käsitä miksi muiden pitäisi tästä touhusta jotain maksaa?
Ööh, onkohan tuo vastaus nyt ihan moraalisessa tasapainossa?Niin surkeaa ja sairasta, että naispareille ei ymmärrystä heru, mutta uskiksia ei pakkosteriloida, vaan saavat jatkaa jälkipolvienkin mielenterveyden tuhoamista ja henkistä väkivaltaansa ja pelotteluansa
Virossa on halvempaa. Jos kiinnostutte, laittakaa yv:tä niin minulta saa neuvoja sekä tietoa majoituksesta yms. muita tietoja, ja kauttani saisi ehkä vuokrattua hoitojen ajaksi edullisen asunnon puolen tunnin matkan päästä klinikasta.Alkuperäinen kirjoittaja alkuperäinen kysyjä;29645629:Moikka kaiklle
Asiat eivät ole niin yksinkertasia kuin sitä helposti antaa itsellensä luvan ymmärtää.
Tässä hieman taustaa. Meillä on jo useampi lapsi toisen puolison aikaisemmasta liitosta. Lapset ovat lahja ja olemme heistä kiitollsia. He ovat terveitä, kasvavat tasapainosesti ja heillä on kaikki hyvin. Elävät myös isänsä kanssa, joka kai sitten joiden kin mielestä on se autuaaksi tekevä asia.
Näiden lasten äiti eli siis toinen meistä ei sairautensa vuoksi voi enää saada lapsia, joten jää jäljelle mahdollsuus siitä, että ei vielä synnyttänyt puoliso nimenomaan olisi se, joka saisi yhteisen lapsemme synnyttää. Täälläkin palstalla lienee hurja määrä naisia, joilla on lapsia useamman miehen kanssa eli se toive yhtesestä lapsesta ei ole varmasti vieras eikä kielletty uuden parisuhteen myötä.
Meillä on ollut haaveena lapsi jo useamman vuoden ajan. Olemme löytäneet ystäväpiiristämme luovuttajan (joka hänkin on perheellinen), joka on halunnut antaa meille mahdollisuuden yhteiseen lapseen. Ongelmaksi vain on nyt vuosien yrittämisen ja pienin varoin kustannettujen tutkimusten myötä paljastunut juurikin se, että hyvin suurella varmuudella kyse on nimenomaan sairaudesta ja biologisesta vaikeudesta saada lapsi. Eli äidiksi haluava nainen olisi täsmälleen samassa tilanteessa, jos yrittäisi lasta heterosuhteessa.
Herää kysymys: Onko tämä oikein, että syy evätä lapsettomuushoidot on se, että elää rekisteröidyssä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa (jolla ei itseasiassa ole MINKÄÄNLAISTA merkistystä ja vaikutusta sille, että tämä nainen kärsii lapsettomuudesta? Tätä kannattaisi miettiä, ennen kuin alkaa puhumaan siitä, että yhteiskunta maksaisi lapsia naispareille. Aina asiat eivät ole niin musta-valkoisia.
Olemme tänään selvittäneet asiaa ja Väestöliton kautta voimme päästä hieman edullsemmin hoitoihin, mutta silti puhutaan tuhansien eurojen laskusta, jonka lopputulos voi olla tyhjä syli. Johtuen siitä, että mahdollinen sairaus voi olla liian vaikea hoidettavaksi ja voitettavaksi. Syy ei ole se, kuka sängyssä nukkuu vieressä.
Ihmisillä on oikeus mielipiteisiinsä, mutta ihmisellä pitäisi olla oikeus myös vanhemmaksi yhteiskunnan tukemana, jos taustalla on sairaus. Jos samassa tilanteessa oleva naapurikin sen tuen saa.
Voihan sitä olla vaikka bi.en ymmärrä miten usein näillä lesboilla on jo lapsia edellisistä liitoista miehen kanssa ja yhtäkkiä simsalabim he muuttuvat leboiksi ja haluavat vielä "yhteisen" lapsen.
Miksi tyttöä kiusattaisiin? Onkohan tämä nyt vain aikuisten oletusta ja pelkoa?Alkuperäinen kirjoittaja Mörköäiti;29647560:Onko kiusaamistapauksissa vika lapsessa ja hänen perheessään, vai niissä lapsissa, jotka kiusaavat? (plus mahdollisesti heidän perheissään, jotka ovat opettaneet kapeakatseisen maailmankuvan naperoilleen..)