Voi elämä... Parisuhde ja ihastuminen. :O

miumauh
Siis onko porukka oikeasti niin yksinkertaista, että jos joku sanoo ettei Jsuussa ole mormoneja, niin sitten epäilee että nää "mormonit" on trolleja? Kiesus, toivottavasti oli vaan sarkasmia, eikö tää nyt oo päivänselvä asia että HG on joku pihtiputaalla asuva tylsistynyt yh-mamma vuosimallia -75..
 
Mä nukahdin :O Tarkoitus oli laskee kirja alas ja lepuuttaa silmiä niin enkös nukahtanut kahdeks tunniksi :D Nyt varmaan tuleekin ajoissa uni tänä yönä…

No niin, ihmiset rakkaat, te jotka ette usko että NÄINKIN voi tapahtua elämässä (omasta mielestäni koko accidentissä ei ole mitään erikoista) niin miksi vaivaudutte avaamaan edes ketjun? Jos olette noin epäileväisiä ihmisten rehellisyydestä niin miksi edes keskustelette jossain keskustelupalstalla jossa kaikki voi olla keksittyä?
 
Salkkarit ei tarjoa tarpeeksi draamaa?
Aijaa :D En seuraa, vihaan sarjaa mut se jaksaa ihmetetyttää täällä, että toistuvasti eri ketjuissa ihmiset epäilee toisten provoilevan. Mitä se kertoo näistä ihmisistä itsestään? Minusta lähtökohtaisesti ihmiset ovat luotettavia ja en usko kenenkään saavan jostain satuilusta kiksejä.
 
  • Tykkää
Reactions: Maisie
tituleeraaja
Plääh tänään eikä lähipäivinä tule ees telkusta mitään kutkuttavaa... Lasken loppuviikon viihdetarjonnan edelleen Iloisen tytön luojan varaan. Tässä on hyvää aikaa kehitellä vaikka mitä ;) Kaivelen sillä aikaa sini-puna-valkoraidalliset cheerleadervermeet esiin ja harjoittelen askelia seuraavaa ämeericänmormoni vs. suomijuntti -erää varten...
 
Plääh tänään eikä lähipäivinä tule ees telkusta mitään kutkuttavaa... Lasken loppuviikon viihdetarjonnan edelleen Iloisen tytön luojan varaan. Tässä on hyvää aikaa kehitellä vaikka mitä ;) Kaivelen sillä aikaa sini-puna-valkoraidalliset cheerleadervermeet esiin ja harjoittelen askelia seuraavaa ämeericänmormoni vs. suomijuntti -erää varten...
:D Odotas pari päivää *huokaus. Mä niin toivon, että pääsen näkee sen taas ja voidaan jutella kunnolla. Jotenkin hellyyttävää noi sen suomenkieliset tekstarit, yritys on hyvä!! :D
 
Opiskeletko siis opettajaksi? Haluatko kertoa miten valmistauduit VAKAVA:an?
Opettajuus ei ole mun juttu, mutta lastensuojelun työkenttä ja/tai esimiestason tehtävät voisi kiinnostaa. Saa nähdä minne elämä vie. Luin edellisten vuosien kokeita netistä ja kirjan tietysti kannesta kanneen useasti, vaikkakin materiaali oli mielestäni yllättävän helppo. Pieni kirja ja helposti ymmärrettävää tekstiä. Tsemiä pääsykokeisiin jos olet hakemassa!
 
"Nainen"
"Lähetyssaarnaajat joutuvat kulkemaan ovelta ovella tuntikausia lähes päivittäin. He eivät usein pyrikään heti paikalla päästä opettamaan oudolle ovenavaajalle kokonaista keskustelua, vaan yrittävät aluksi vain ehtiä rakentamaan pienenpienen ystävyydenalun. Sitten he pyytävät saada antaa lyhyen viestin, vain noin 5 minuuttia. Näin he rauhoittavat tapaamaansa henkilöä osoittamalla, etteivät he pure eivätkä aio viipyä loputtoman kauan. He toivovat, että tuntisit Pyhän Hengen heidän puhuessaan.
Tällaisen minitapaamisen lopussa he voivat sitten esittää uutta tapaamista ehdottamalla paria eri ajankohtaa kysyen ystävällisesti, mikä niistä parhaiten sopisi. "
 
"Nainen"
"Luottamussuhteen rakentamisen ensimmäinen askel on tutustuminen. Lähetyssaarnaajat esittelevät itsensä sinulle ja auttavat sinua ymmärtämään, että vaikka he näyttävät toisiaan muistuttavilta roboteilta, he ovat jokainen ainutlaatuisia yksilöitä. Todennäköisesti he kertovat mistä ovat kotoisin, jotakin perhesuhteistaan, lähetystyötä edeltäneistä harrastuksistaan ja toimistaan, ja miksi he palvelevat lähetystyössä.Yrittäessään saada sinut tutustumaan heihin he samalla osoittavat kiinnostusta sinuun ja yrittävät saada sinut tuntemaan, että he välittävät sinusta. He kyselevät perheestäsi, harrastuksistasi, työstäsi, tunnetko ketään MAP-kirkon jäsentä, ja mitä ajattelet Jumalasta. (Itse sain kerran tämän vakiokysymyksen kuin salaman kirkkaalta taivaalta, enkä tietenkään käsittänyt, että se kuului ohjelmaan.)

Lähetyssaarnaajille opetetaan myös seuraava niksi:Voit oppia paljon ihmisistä jo kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin. Tarkkaile kiinnostuneesti kaikkea, mitä näet ympärilläsi. Kodin sisustus ja sen yksityiskohdat kertovat sinulle jotakin perheestä. Tällaisia yksityiskohtia ovat taulut, huonekalut, kirjat, palkinnot ja lelut. Saatat myös nähdä tutkijoita tai jäseniä mukana urheilussa tai harrastuksissa. (Lähetyssaarnaajien opas, s. 62)...."
 
"Tähtis"
Kiitos kaikille kirjoittajille! Pari päivää kaikki kotiäidin "luppoaika" on mennyt tämän ketjun parissa oikein rattoisasti. Tästä ketjusta voisi joku käsikirjoittaa näytelmän, huippuviihdettä! :D
 
  • Tykkää
Reactions: kepsis
Haluaisin ap:lle vinkkinä sanoa, et hommaa tuo käsikirja, mihin eräs kirjoittaja viittaa. Että osaat "varoa" , jos tarvitsee. Toivottavasti sinulla asiat järjestyvät!
Kiitos vinkistä. Nyt on kyllä niin monta rautaa tulessa että hyvä kun kerkeän edes ajattelemaan miehiä :D Kivaa tavata huomenna tää poitsu, mut aamulla on yksi työhaastattelu jota odotan vielä innokkaammin :saint:
 

Yhteistyössä